[b3/b4] Zderzak przedni - czy pasuje b4>b3 ?
[b3/b4] Zderzak przedni - czy pasuje b4>b3 ?
Witam mam pytanie czy pasuje zderzak od b4 do b3.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2010, 21:23 przez LIPEK, łącznie zmieniany 2 razy.
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a skoro jestesmy przy zdesiach czy te laminatowe wyroby ala allegro sa jakiejs jakosci dobrej czy jest to ten sam badziew co kilka lat temu,nie chodzi mi o trwalosc bo wiem ze pekaly one nawet po spotkaniu z mulda sniegu, ale o mocowania i dopasowanie ,bo slyszalem ze czasami to kabaret z dopasowaniem byl nieziemski...a przyznam ze na orginal RS to niezabardzo mi sie widzi wykladac takie pieniadze... :cry:
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja od jakiegoś czasu poluje na zdesio od coupe, nie sądziłem że tak ciężko je dostać, owszem są na allegro ale cenią się okropnie, a co do laminatu to miałem kiedyś taki zderzak w innym aucie i szczerze nie polecam, wygląda może i ładnie, pasuje średnio z małym rezankiem ale na pewno nie jak orginał, a jego wytrzymałość? hmm...łamie się jak kartka papieru, także delikatne puknięcie kończy się na chłodnicy, osobiście nie polecam!! Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Co zderzak od coupe nie pasuje do B3/b4.... pierwsze slysze...czeki pisze:Zderzak od coupe/cabrio nie będzie pasował do B3/B4, w tamtym roku to sprawdziłem w praktyce i nic z tego nie wyszło. Nie jest znowu tak ciężko go kupić - na allegro bywają takie dość często.M@rcus pisze:ja od jakiegoś czasu poluje na zdesio od coupe, nie sądziłem że tak ciężko je dostać,
Oczywiście zgadza się, nie wiem dlaczego ale zasugerowałem się że chodzi o tylni zderzak :oops: Może dlatego że u siebie z przodem mam już spokój i o nim zapomniałem - został jedynie tył :roll:od coupe nie pasuje do B3/b4.... pierwsze slysze...
A więc tak jak pisze labek pasuje i wygląda b. ładnie co widać w moim podpisie.
Re: Zderzak
PasujeLIPEK pisze:Witam mam pytanie czy pasuje zderzak od b4 do b3.