[Grupa Ucka i nie tylko ] filmik
Ptaku KST, bo według mnie zrobić filmik to raczej zrobić go porządnie tak ? od początku tematu wałkujemy o tym no ale może nie doczytałeś bo połowa osób patrzy na ostatnie dwa posty . No ale skoro odpowiada wam "Wielki Film" w którym skleconych jest 6zdjęć to ok moge wam robić taki z każdego spota ;]
Ptaku KST, to jeżeli czytałeś temat to wiesz że zależy nam na nie tylko paru zdjęciach . Ja powiedziałem .. chcecie mogę wam taki filmik klepać co dwa tygodnie to nie problem ale może lepiej mieć jeden porządny film a nie 15filmów po pare zdjęć .. ja moge nawet dzisiaj wam zrobić film biorąc pare zdjęć każdego użytkownika z grupy łódzkiej i przedstawić nasza grupe .
Odświeżam kotleta <ok>
Po ostatnim spocie zebrałem parę materiałów zdjęcia filmiki ale jeszcze jest mało więc na kolejnym spocie muszę coś sklecić . I teraz dwa pytania do was.. Na filmikach u niektórych widać lekko rejestracje no niestety nie dało się tego ominąć . Czy wyrażacie zgodę na to żeby one były na filmie czy mam skończyć i nie kontynuować projektu :?: :roll:
Drugie pytanie jest takie :
Filmiki są tylko takie jak stoimy w grupie na parkingu. Czy macie ochotę pokazać swoje autko pojedynczo ? albo po 2,3 auta . Proszę się wypowiadać na temat tych tablic i tych niektórych indywidualnych wstawek ..
PS: Film jak na razie trwa 2minuty.
Po ostatnim spocie zebrałem parę materiałów zdjęcia filmiki ale jeszcze jest mało więc na kolejnym spocie muszę coś sklecić . I teraz dwa pytania do was.. Na filmikach u niektórych widać lekko rejestracje no niestety nie dało się tego ominąć . Czy wyrażacie zgodę na to żeby one były na filmie czy mam skończyć i nie kontynuować projektu :?: :roll:
Drugie pytanie jest takie :
Filmiki są tylko takie jak stoimy w grupie na parkingu. Czy macie ochotę pokazać swoje autko pojedynczo ? albo po 2,3 auta . Proszę się wypowiadać na temat tych tablic i tych niektórych indywidualnych wstawek ..
PS: Film jak na razie trwa 2minuty.
- bendinger5
- Forum Audi 80