[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
:lol:sebaefekt pisze:czad look! od dzis wysokosc przodu mierzymy na koty
duo, faktycznie a znaczek z klapy RS2, ale z obciętym napisem PORSCHE. Natomiast finalnie kawałek kompletnego znaczka w kolorze RSBLAU będzie w kolorze mojego audi z RS2 kilka rzeczy jest w tym cabrio, z Porsche też więc tylko do tego będzie powiązanie znaczka
to to chyba nie ori bo czy nie wszystkie znaczki rs2 miały jeszcze na dole napis porsche ? tutaj nie moge sie tego dopatrzeć ..Olszak pisze:RS2
o już odpisałeś przede mną hehehehe ale tyyyyyyyp wziął i zepsuł - obciał to najfajniejsze <buu>
szczerze to dziwię Ci się, wiesz ? nie chcesz mieć kilku koni więcej :mrgreen:
Słonik, co do wzoru koła - pamiętam jak mówiłem Mikołajowi, że wg mnie jest takie sobie, ale on w zaparte szedł, że to najwspanialsze koło do naszych starych audi. Szczerze nie podzielałem jego zachwytu gdy je kupił, ale gdy ujrzałem takie na żywo - musiałem je mieć i mam <ok>
quick, kierunki są z 99 roku nie dotykane i nawet je chciałem zmienić na nowe, bo mają trochę syfu w środku ;/ lewy halogen ma lekko wyżółkły środek i też chciałem go wymienić, jednak raczej rozbiorę je i pomaluję w środku na srebrno, na chrom, albo na biało (jeszcze muszę się namyślić).
quick, kierunki są z 99 roku nie dotykane i nawet je chciałem zmienić na nowe, bo mają trochę syfu w środku ;/ lewy halogen ma lekko wyżółkły środek i też chciałem go wymienić, jednak raczej rozbiorę je i pomaluję w środku na srebrno, na chrom, albo na biało (jeszcze muszę się namyślić).
Z przodu i z tyłu dojdzie po 12.7mm rantu na każdą felgę, a opony zostanę te same, więc naciąg też będzie odpowiedniejszySłonik pisze:Jak dojdzie jeszcze po kika mm rantu to ja juz nie wiem jak to nazwac
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- lukasz_2405
- Forum Audi 80