Witam! Od wczoraj mam problem z 3 bezpiecznikami. (swiatla pozycyjne P, L i podswietlenie tablicy rej i zegarow)
Bezpieczniki ok tylko ze nie ma tam w ogole napiecia. Zmostkowalem narazie te bezpieczniki od swiatel z innymi dzialajacymi( bo bez swiatel z tylu nie za bardzo pojezdze) lecz nie wiem jak sie za to zabrac dalej, probowalem sciagnac skrzynke bezpiecznikow ale nie umiem jej wyciagnac.
Co z tym poczac?
B4[abt]Brak pradu w 3 bezpiecznikach
B4[abt]Brak pradu w 3 bezpiecznikach
Ostatnio zmieniony 18 sie 2011, 22:49 przez MateuszSK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Przewody ok. Zmostkowalem z bezpiecznikami od swiatel mijania i dziala wiec to nie to.zbychu pisze:Sprawdź wiązkę co idzie do klapy bagażnika- w tym miejscu co się zgina, podczas otwierania i zamykania lubią sie w środku przewody ułamać
Pajak czyli przelacznik zespolony?To może "pająk" padł.
Wydaje mi sie ze raczej nie bo co by z tym mialo wspólnego podswietlenie zegarow i schowka?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A sorry, myślałem że nie masz świateł mijania, teraz przeczytałem mniej pobieżnie.
Do załączania pozycji i oświetlenia deski chyba dochodzi zasilanie jednym kablem do pająka. Chyba przewodem czerwonym na pin 30. Zobacz czy masz tam stały plus, sprawdź czy się w tym miejscu kostka nie wytopiło bo przez to może nie łączyć.
Do załączania pozycji i oświetlenia deski chyba dochodzi zasilanie jednym kablem do pająka. Chyba przewodem czerwonym na pin 30. Zobacz czy masz tam stały plus, sprawdź czy się w tym miejscu kostka nie wytopiło bo przez to może nie łączyć.