U mnie długość wężyka przy starych zaciskach i przy nowych była taka sama.Z tego co pamiętam to 185mm.Kolczat pisze:z tego co pamietam to bralem te dluzsze wlasnie, wiec w raize W i tak nie bedzie problemu...
Avant by Niebieski-pechowy początek sezonu
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Z tyłu jeszcze wężyków nie zmieniłem.Dopiero mam taki zamiar.A w jaki sposób chcesz go zakręcić?Moim zdaniem jak nawet wężyk jest dłuższy ale nie będzie się stykał z pracującymi elementami to nie będzie problemu.Najlepiej przed zmianą wężyka zmierzyć długość starego.Ja tak miałem z wężykiem z przodu przy zacisku.W sklepie długość wężyka w programie miała być 160 mm ale mi to coś nie pasowało.Zmierzyłem stary i okazało się, że ma jakieś 185mm długości.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Jako,że w temacie zastój mała aktualizacja sezonu 2011.Jakieś takie delikatne zmiany :roll:
Został wybity wkład katalizatora a auto zaczęło lepiej wkręcać się na obroty.
Założony został nowy sterownik z softem od Kostrza oraz kupione u niego wtryski AFN.Różnica kolosalna w porównaniu do serii.
Zestaw audio został doposażony o radyjko z dotykowym 7 calowym wyświetlaczem LCD.
Zamontowana została centralka z pilota i w aucie zagościł kluczyk scyzoryk.
Pomarańczowe kierunki zostały zastąpione białą wersja.
W aucie zagościły też okazjonalnie kupione soczewki w prawie idealnym stanie z 99 roku.
Kontrolka świateł mijania wersja ostateczna oraz obrotomierz z diselka.
Najdłużej szukany nabytek czyli zderzak z S2 w idealnym stanie.Czeka tylko na nowy lakier i kratki.
Co do zderzaka mam prośbę.Może mi ktoś zrobić virtuala jakby wyglądał częściowo i cały w kolorze na avancie bo się zastanawiam jak malować a w odpowiednim dziale się nie mogę doprosić
Najlepiej na tym zdjęciu.
Został wybity wkład katalizatora a auto zaczęło lepiej wkręcać się na obroty.
Założony został nowy sterownik z softem od Kostrza oraz kupione u niego wtryski AFN.Różnica kolosalna w porównaniu do serii.
Zestaw audio został doposażony o radyjko z dotykowym 7 calowym wyświetlaczem LCD.
Zamontowana została centralka z pilota i w aucie zagościł kluczyk scyzoryk.
Pomarańczowe kierunki zostały zastąpione białą wersja.
W aucie zagościły też okazjonalnie kupione soczewki w prawie idealnym stanie z 99 roku.
Kontrolka świateł mijania wersja ostateczna oraz obrotomierz z diselka.
Najdłużej szukany nabytek czyli zderzak z S2 w idealnym stanie.Czeka tylko na nowy lakier i kratki.
Co do zderzaka mam prośbę.Może mi ktoś zrobić virtuala jakby wyglądał częściowo i cały w kolorze na avancie bo się zastanawiam jak malować a w odpowiednim dziale się nie mogę doprosić
Najlepiej na tym zdjęciu.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Na avancie pewnie jak i na sedanie,