[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
Chinszczyzna na Białej B4
Cena - 600 zł plus wysyłka
Montaż - 10 minut bez problemów
Dopasowanie - ciężko powiedzieć bo biała była bita i do ideału nie naprawili. Na fotkach założone na szybko, trzeba będzie jeszcze porezać żeby pasowało na tip-top
Wygląd - Dla mnie ok
Koszt - cena do jakość na plus - 1400 za ori soczewy to połowa auta jest - jak ktoś ma zapas gotówki to polecam
Jakoś świecenia - jeszcze nie zdarzyłem przetestować
Generalnie jestem zadowolony z zakupu i gdybym miał białą b3 to podrezałbym do tych lamp.
Cena - 600 zł plus wysyłka
Montaż - 10 minut bez problemów
Dopasowanie - ciężko powiedzieć bo biała była bita i do ideału nie naprawili. Na fotkach założone na szybko, trzeba będzie jeszcze porezać żeby pasowało na tip-top
Wygląd - Dla mnie ok
Koszt - cena do jakość na plus - 1400 za ori soczewy to połowa auta jest - jak ktoś ma zapas gotówki to polecam
Jakoś świecenia - jeszcze nie zdarzyłem przetestować
Generalnie jestem zadowolony z zakupu i gdybym miał białą b3 to podrezałbym do tych lamp.
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Wiesz dozbierać to nie problem ale jak już napisałem nie dam 1400 zł za ori soczewki bo to za duża kasa jak do tak taniego auta a za mniejsze pieniądze to oglądałem już parę kompletów - wszystkie śmietnik a i tak ceny koło 8 paczek. Z tymi chinolami to będzie jak ze wszystkim - niektórym się podoba a innym nie.konrad81 pisze:wg mnie beznadziejnie wygladaja te ledy jak i te niby listwy ledowe, ktore maja sluzyc jako swiatla do jazdy dziennej. A tym bardziej, ze trzeba wylozyc 6 baniek, wolalbym dozbierac te pare zl i kupic ori.
Ta listwa ledowa niby świateł dziennych jest do bani - za słabo świecą i goście z naprzeciwka mrugają ze brak świateł - można je jedynie traktować jako postojowe.
Te z linku powyżej i moje to to samo.
Zresztą na moich fotkach wyszły kiepsko - w realu jest lepiej - choc przyznaję do bardzo dobrze to im brakuje. :mrgreen:
Wiesz... to zalezy jak "traktujesz" to auto bo jezeli ma CI sluzyc tylko do przemieszczania sie z punktu A do punktu B to Twoje uzasadnienie o kupnie lamp za 1400zl jest jak najbardziej wlasciwe.
Patrzac z innej strony na auto robiac go "pod siebie" wydatek wydatkiem ale to ma wygladac i juz, jest pare aut tu na forum gdzie wartosc dokupywanego wyposarzenia przewyzsza niejednokrotnie wartosc calego auta.
Reasumujac kup sobie ori zespolaki i wklec do nich soczewice i bedziesz mial po problemie.
Patrzac z innej strony na auto robiac go "pod siebie" wydatek wydatkiem ale to ma wygladac i juz, jest pare aut tu na forum gdzie wartosc dokupywanego wyposarzenia przewyzsza niejednokrotnie wartosc calego auta.
Reasumujac kup sobie ori zespolaki i wklec do nich soczewice i bedziesz mial po problemie.