[ 1.9 TDI 1Z AVANT ] Nagrzewnica
[ 1.9 TDI 1Z AVANT ] Nagrzewnica
Panowie kupilem dzis nagrzewina Hans Preis czy jakos tak oczywiscie nowa chcialem Febi ale nie posiadali w zadnym sklepie ;/ i cos w niej sie kalacze takjakby jakies kulki zalewalem woda niby wszystko jest ok. Jutro zamierzam sie mordowac z nia
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
I co :?: mamy ci powiedzieć co się w niej kalacze :mrgreen: Czy chcesz usłyszeć opinie na temat tej "zacnej "markimagca01 pisze:Panowie kupilem dzis nagrzewina Hans Preis czy jakos tak oczywiscie nowa chcialem Febi ale nie posiadali w zadnym sklepie ;/ i cos w niej sie kalacze takjakby jakies kulki zalewalem woda niby wszystko jest ok. Jutro zamierzam sie mordowac z nia
- karolas123
- Forum Audi 80
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ktoś cię oszukał i to nie jest nagrzewnica tylko grzechotka <ok> Hans niestety nie należy do dobrego wyboru więc ją oddaj w sklepie,możesz to zrobić do 10 dni no i chyba sprzedawca musi chcieć to od ciebie odebrać ale myślę że w motoryzacyjnych słępach nie ma z tym większego problemu.kup coś lepszego bo trochę rozkręcania jest i nie chciał byś po raz drugi tego robić...
-
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A jak długo wytrzymują Ci części tej firmy ? U mnie tuleje drążka stabilizatora po roku rozsypały się tak, że jedna znikła przez co drążek latał sobie luźno po łączniku a nakrętka stopniowo się odkręcała :evil:
Gdy już się odkręciła to drążek odstrzelił do góry łamiąc drugi łącznik :-x
Cała przygoda kosztowała mnie 2 nowe łączniki (na tym który sie nie złamał zjechał się gwint) komplet tulejek drążka stabilizatora i lewą końcówkę drążka kierowniczego która przez to zajście się uszkodziła :evil:
Gdy już się odkręciła to drążek odstrzelił do góry łamiąc drugi łącznik :-x
Cała przygoda kosztowała mnie 2 nowe łączniki (na tym który sie nie złamał zjechał się gwint) komplet tulejek drążka stabilizatora i lewą końcówkę drążka kierowniczego która przez to zajście się uszkodziła :evil:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: