Witam,
1. Jaka lampka kontrolna powinna być w miejscu wycięcia?
2. Co oznacza lampka zielona ze strzałkami?
Dziękuję za odpowiedzi.
[80 B4 1.9TDI 1Z] Brak lampki kontrolnej
-
- Forum Audi 80
[80 B4 1.9TDI 1Z] Brak lampki kontrolnej
Ostatnio zmieniony 27 sie 2014, 13:38 przez kaszaklabs, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz co kaszaklabs 1. Ta kontrolka ze strzałkami w bok to jest chyba kontrolka od kierunkowskazów przyczepki; jeśli ją masz oczywiście i wiązkę ze światłami od niej to powinny świecić z kierunkami samochodu.
2. Nie wiem dużo jest tych folij z różnymi wersjami kontrolek, zależy nie powiem ci dokładnie może coś dla siebie znajdziesz wpisz w google: zdjecia kontrolki audi 80 albo w szukajce. Pozdrawiam...
2. Nie wiem dużo jest tych folij z różnymi wersjami kontrolek, zależy nie powiem ci dokładnie może coś dla siebie znajdziesz wpisz w google: zdjecia kontrolki audi 80 albo w szukajce. Pozdrawiam...
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
Lampka świeci mi się dokładnie 4 sekundy po przekręceniu kluczyka. Immobiliser posiadam. Czy to kontrolka od niego czy raczej od CAT? A tak na marginesie, co to jest CAT?w tym miejscu widzialem tylko dwa rodzaje symboli, symbol kluczyka na zoltym tle jesli jest imobilzer, lub "CAT" na czerwonym tle
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
katalizator ale ona np umnie nie jest podlaczona i raczej byla uzywana w krajach gdzie jest wymagany regulowany katalizator, np szwajcariakaszaklabs pisze:A tak na marginesie, co to jest CAT?
wiec powinienes miec taka kontrolkekaszaklabs pisze: Lampka świeci mi się dokładnie 4 sekundy po przekręceniu kluczyka. Immobiliser posiadam