[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
Z uwagi na fajną pogodę, kończące się wakacje oraz odskocznię od Waszych gokartów spot w dniu jutrzejszym odbędzie się nad Zalewem
Tradycyjnie mapki (to tak dla nowych użytkowiników chcących nas odwiedzić pierwszy raz)
Mile widziany wspólny wyjazd spod parkingu koło basenu na ER (ul. Podmiejska), wyjazd punkt 19:00
Liczę na jakąś tam frekwencję- kwestia obgadania i ustalenia konkretów związanych ze spotową imprezką/wyjazdem. Tyle, dozo AudiManiacy <ok>
Tradycyjnie mapki (to tak dla nowych użytkowiników chcących nas odwiedzić pierwszy raz)
Mile widziany wspólny wyjazd spod parkingu koło basenu na ER (ul. Podmiejska), wyjazd punkt 19:00
Liczę na jakąś tam frekwencję- kwestia obgadania i ustalenia konkretów związanych ze spotową imprezką/wyjazdem. Tyle, dozo AudiManiacy <ok>
Żelu pisze:Co do koszulek to macie tutaj mój pomysł. Trochę się pobawiłem w paincie więc nie przejmujcie się, że znaczek nie jest idealny Ale ja tak to bym widział
[url=http://images39.fotosik.pl/1021/b8a0e18f202270fbmed.jpg]Obrazek[/URL]
wszystko fajnie ale ja bym wolał audi pisane po staremu z nie te nowe "D"
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
z wizytówkami to spoko pomysł jeżeli ktoś ma drukarkę to kwestia zrzuty na tusz kolor no i paczkę papieru wizytówkowego
no myślę że jak żelu będzie mieć wizytówki to będzie je rozdawać nawet fajnym lachonom z bmw :mrgreen:
matt1988 pisze:dzisiaj fajne dziołszki stały avantem pod sklepem to bym i dał a tak to dupa.
no myślę że jak żelu będzie mieć wizytówki to będzie je rozdawać nawet fajnym lachonom z bmw :mrgreen:
Matt1988 czujnik odebrał juz sajmon89 wiec Ci go dzis przekaże, mam nadzieje ze to ten bo mam jeszcze jeden ale nie umie go znalesc
ja pamietam ze aś miało kiedys kalenadzyki z wizytówka lecz nie na tym zwykłym papeirze tylko tym fajnym kolorowym... mozna zrobic zrzute, jakis projekt, lecz pytanie czy tylko audi80.pl czy audi80.pl & audislask.pl ekipa rybnicka czy zwał jak zwał i kalendarz z drugiej strony choc wiem ze mamy juz sierpien jak znajde to za tydzien przyjade to zabiore go pokazac
ja pamietam ze aś miało kiedys kalenadzyki z wizytówka lecz nie na tym zwykłym papeirze tylko tym fajnym kolorowym... mozna zrobic zrzute, jakis projekt, lecz pytanie czy tylko audi80.pl czy audi80.pl & audislask.pl ekipa rybnicka czy zwał jak zwał i kalendarz z drugiej strony choc wiem ze mamy juz sierpien jak znajde to za tydzien przyjade to zabiore go pokazac