Witam wszystkich.
Otóż mam problem, ponieważ gdy chce włączyć przednie halogeny, to na przycisku od tych lamp powinien się świecić kolorowy trójkąt... wciskam a tu nic, żadnego trójkąta i halogeny jak nie świeciły tak nie świecą. Pytanie czy można wymienić ten włącznik świateł i będzie ok???
z góry dzięki (pozostałe światła świecą, bezpieczniki też ok)
[ Komentarz dodany przez: aldi: 2011-10-20, 16:22 ]
Poprawiłem ci temat, następnym razem nazwij go zgodnie z regulaminem bo poleci od razu do kosza!
https://audi80.pl/-zanim-cos-tu-napi ... vt9608.htm
[B4] wlacznik od przednich halogenow
[B4] wlacznik od przednich halogenow
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 16:19 przez simson90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
_uwaga
_uwaga
Zobacz czy masz sprawny bezpiecznik nr. 1 i czy pojawia się na nim plus po włączeniu świateł.
Albo jak chce ci się wydłubywać włącznik przeciwmgielnych to zobacz czy pojawia się plusa na szaro-zielonym.
Jak tylne przeciwmgielne działają? Zresztą po włączeniu tylnych powinny się automatycznie włączyć przednie.
_uwaga
Zobacz czy masz sprawny bezpiecznik nr. 1 i czy pojawia się na nim plus po włączeniu świateł.
Albo jak chce ci się wydłubywać włącznik przeciwmgielnych to zobacz czy pojawia się plusa na szaro-zielonym.
Jak tylne przeciwmgielne działają? Zresztą po włączeniu tylnych powinny się automatycznie włączyć przednie.
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
bzdura, wg orginalnej instalcji jest to nie mozliwelevis1991 pisze:na postojowych światłach prawidlowo powinny nawet sie zapalić halogeny
Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 19:48 przez Szara80tkaTdi, łącznie zmieniany 1 raz.
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
misiekdzwon, zwracam honor, miales racje
faktycznie na dlugich tez dzialaja, widzisz sugerowalem sie schematami ale to widze nie pierwszy raz ze maja wiele bledow, moze tak np umnie jest bo mam tylko tylne przeciw mgielne i mam tam zworke zamiast przekaznika,
wg schematu przewod z manetki tylko po swiatlach mijania podaje plus na przeciwmgielne bezposrednio na tylne lub jesli sa i przednie to podaje plus na osobny przekaznik
faktycznie na dlugich tez dzialaja, widzisz sugerowalem sie schematami ale to widze nie pierwszy raz ze maja wiele bledow, moze tak np umnie jest bo mam tylko tylne przeciw mgielne i mam tam zworke zamiast przekaznika,
wg schematu przewod z manetki tylko po swiatlach mijania podaje plus na przeciwmgielne bezposrednio na tylne lub jesli sa i przednie to podaje plus na osobny przekaznik