to kupuj graty :mrgreen: zgłaszaj się do Jugo i montujcie <ok>ziemor pisze:i auto bez klimy
[Kryspinów] Vol.2 ---> 27-28 Sierpnia 2011
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- bartek-skom
- Forum Audi 80
<spam> <spam> <spam>
Nie mogłem się powstrzymać .... :mrgreen:
Ja planuje odjazd miedzy godzina 14- 15..... z umówionej stacji Bp w Andrychowie...... takze mysle ze zbieramy się o godzinie 14 na tej stacji.... poczekamy chwile .... i w takim gronie jakie zawita wyruszymy do Kryspinowwa
No tym razem sie juz nie pomyle Do jutra......
Ps.... Bartek to było do Lucasa :mrgreen: :mrgreen:
Nie mogłem się powstrzymać .... :mrgreen:
Ja planuje odjazd miedzy godzina 14- 15..... z umówionej stacji Bp w Andrychowie...... takze mysle ze zbieramy się o godzinie 14 na tej stacji.... poczekamy chwile .... i w takim gronie jakie zawita wyruszymy do Kryspinowwa
No tym razem sie juz nie pomyle Do jutra......
Ps.... Bartek to było do Lucasa :mrgreen: :mrgreen:
KOLEDZY WAZNE INFO :!: :!: :!:
Kto Moze niech zabierze ze soba drewno na ogniskio...jak mamy siedziec cała noc to niech chociaz bedzie przy czym.... <ok>
Kto Moze niech zabierze ze soba drewno na ogniskio...jak mamy siedziec cała noc to niech chociaz bedzie przy czym.... <ok>
Ostatnio zmieniony 27 sie 2011, 00:04 przez Lucazzz, łącznie zmieniany 1 raz.
lepiej by było zaopatrzyc sie wczesniej, co prawda sklep jest nieopodal (maja tam wszystko) ale wiadomo jak to jest, moze byc juz zamkniety albo cos....
jezeli ktos pyta mnie: "ło ktorej na Bora...." odpowiadam mu: "najpózniej o 17.00"
a na tej drodze 780 chyba dalej cos remontują... najlepiej w Liszkach odbic w lewo na Cholerzyn, i mpożniej na Kryspinow.
jezeli ktos pyta mnie: "ło ktorej na Bora...." odpowiadam mu: "najpózniej o 17.00"
a na tej drodze 780 chyba dalej cos remontują... najlepiej w Liszkach odbic w lewo na Cholerzyn, i mpożniej na Kryspinow.
-
- Forum Audi 80