[Kryspinów] Vol.2 ---> 27-28 Sierpnia 2011
Roberto32, obydwa linki z picassy nie hulają...spróbuj je udostepnic wszystkim...
filmiki eleganckie, szkoda ze nie miałes operatora <ok>
wiec tak, dzieki wielkie za przybycie, gratuluje i winszuje tym którzy targali do nas z krakowa i okolic, jak rowniez tym ktorzy pokonali ponad 100 km zeby byc z nami (samych siebie przeszli dydo z Werką i wampir z Misią- byli dzis całe 1.5 h :mrgreen: )
kto nie został dłuzej niechaj załuje, kto sie spóznił niechaj tez załuje
atrakcji było co niemiara... strat praktycznie zadnych (moze poza starganym namiotem Zbycha, powodzi w namiotach nizej połozonych )
Zlocik calkiem pozytywny, zostałem zaskoczony frekfencją, poznałem spOOOOro swietnych ludzików, było spokojnie, kulturalnie i mam nadzieje ze spotkamy sie w conajmniej takim samym składzie za rok (jesli bedą chcieli nas tam jeszcze wpuscic.... <ok> )
jesscze raz dzieki za przybycie, pomoc w organizacjii i poddtrzymywanie fazy :mrgreen:
pozdro wariaty!!! i wariatki :mrgreen:
ps. naliczyłem 26 audików + dydo wampir i mati... jesli ktos ma inna liczbe niechaj mnie poprawi.
filmiki eleganckie, szkoda ze nie miałes operatora <ok>
wiec tak, dzieki wielkie za przybycie, gratuluje i winszuje tym którzy targali do nas z krakowa i okolic, jak rowniez tym ktorzy pokonali ponad 100 km zeby byc z nami (samych siebie przeszli dydo z Werką i wampir z Misią- byli dzis całe 1.5 h :mrgreen: )
kto nie został dłuzej niechaj załuje, kto sie spóznił niechaj tez załuje
atrakcji było co niemiara... strat praktycznie zadnych (moze poza starganym namiotem Zbycha, powodzi w namiotach nizej połozonych )
Zlocik calkiem pozytywny, zostałem zaskoczony frekfencją, poznałem spOOOOro swietnych ludzików, było spokojnie, kulturalnie i mam nadzieje ze spotkamy sie w conajmniej takim samym składzie za rok (jesli bedą chcieli nas tam jeszcze wpuscic.... <ok> )
jesscze raz dzieki za przybycie, pomoc w organizacjii i poddtrzymywanie fazy :mrgreen:
pozdro wariaty!!! i wariatki :mrgreen:
ps. naliczyłem 26 audików + dydo wampir i mati... jesli ktos ma inna liczbe niechaj mnie poprawi.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2011, 19:00 przez Lucazzz, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartek-skom
- Forum Audi 80
Zlot był mega
Bardzo dobra atmosfera i wspaniali ludzie oby więcej takich zlotów
Ps. Najwięcej smiechu to ta kosiarka narobiła..... No chociaż Paluś z tymi kiełbaskami też był niezły.....
I nie zapominajcie o hasle tego zlotu :
'' Blada ta Podwawelska'' <rotfl2>
Pozdrawia ... Przewodnik po Krakowie :mrgreen: Jeszcze raz Cie przepraszam Ziemior
Bardzo dobra atmosfera i wspaniali ludzie oby więcej takich zlotów
Ps. Najwięcej smiechu to ta kosiarka narobiła..... No chociaż Paluś z tymi kiełbaskami też był niezły.....
I nie zapominajcie o hasle tego zlotu :
'' Blada ta Podwawelska'' <rotfl2>
Pozdrawia ... Przewodnik po Krakowie :mrgreen: Jeszcze raz Cie przepraszam Ziemior
ja tez dziekuje za mile spedzony weekend, bylo za-jebia-szczo Czekamy na nastepne spotkanie.
Pozdrawiamy wszystkich Kasia i Rodzyn
Pozdrawiamy wszystkich Kasia i Rodzyn
Ostatnio zmieniony 29 sie 2011, 19:44 przez Rodzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomek_powroznik
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub