[Kryspinów] Vol.2 ---> 27-28 Sierpnia 2011
-
- Forum Audi 80
Pierwszy mój zlot i mega wypas!! Super że się udał - opłaciło się tyle jechać na niego.
Roberto23 super zdjęcia a filmiki pierwsza klasa. Obyśmy się spotkali na następnym zlocie i może już bez kabli :lol: (he he jak coś będę zawsze woził).
Lucazz pomysł trafiony ze zlotem, a miejscówka świetna!!
SzymekB hasło wymiata a następnym razem kosiarkę zostawię w domu no i na kolejny zlot postaram się znowu zabrać trochę opału.
Super było!!! kto nie był niech żałuje
Chłopaki z KMY złapali coś później czy trzeźwieli?
Obiecuję na następny raz zrobić Audiczkę aby się tak nie odróżniała od innych - kto był wie o co chodzi
Roberto23 super zdjęcia a filmiki pierwsza klasa. Obyśmy się spotkali na następnym zlocie i może już bez kabli :lol: (he he jak coś będę zawsze woził).
Lucazz pomysł trafiony ze zlotem, a miejscówka świetna!!
SzymekB hasło wymiata a następnym razem kosiarkę zostawię w domu no i na kolejny zlot postaram się znowu zabrać trochę opału.
Super było!!! kto nie był niech żałuje
Chłopaki z KMY złapali coś później czy trzeźwieli?
Obiecuję na następny raz zrobić Audiczkę aby się tak nie odróżniała od innych - kto był wie o co chodzi
He jakoś tego nie wiele.
Może dlatego że miałem aparat i kamerę i nie mogłem się zdecydować co robić filmiki czy zdjęcia.
A 23 to było jakieś 12 lat temu ale to miło że się podobają.
Także dziękuje za przybycie i do zobaczenia przyszłego roku.
A 23 to było jakieś 12 lat temu ale to miło że się podobają.
Także dziękuje za przybycie i do zobaczenia przyszłego roku.
- bartek-skom
- Forum Audi 80
ahahahahahahah, kiket i tomek tym swoim łowieniem wypłoszyli wszystkie ryby na dobre kilka tygodni... <rotfl2>
a woda była cieplutka.... :mrgreen:
FrenzE, dzieki za opał... <ok>
teraz przyznawac sie kto ile piasku zapierniczył z plazy, bo u mnie to chyba było z pół kilo piachu, trawy i blota :lol:
[ Dodano: 2011-08-29, 20:03 ]
Zibero79, dawaj twoje foty i filmy... <ok>
a woda była cieplutka.... :mrgreen:
FrenzE, dzieki za opał... <ok>
teraz przyznawac sie kto ile piasku zapierniczył z plazy, bo u mnie to chyba było z pół kilo piachu, trawy i blota :lol:
[ Dodano: 2011-08-29, 20:03 ]
Zibero79, dawaj twoje foty i filmy... <ok>