[Uwaga] Oszust - forumowicz decek
O co teraz chodzi bo nie kumam? Aldi87 ma problem z nim czy Ty? Aldiemu napisałem co może zrobić, a jeżeli Tobie zależy by miał kare i wpis w papierach bo Ciebie też przewalił to idź na policje. Ja tylko napisałem ile to trwa i jak to wygląda. Chipotetycznie jeśli to jego pierwszy wyrok to dostanie zawiasy na dwa lata powiedzmy. I po tych dwóch latach plus pół roku (okres zatarcia) nie będzie miał śladu w papierach.ryju pisze:Bardziej zależało by mi aby delikwent miał wpis w papierach i otrzymał kare!
niestety z tym się już nie za dużo zrobi
jest paru cwaniaczków i sprzedawczyków na tym forum co do wzięcia kasy są pierwsi a póżniej ani słychu ani dychu z towarem i zwrotem pieniędzy.
wiem to sam po sobie zamówiłem wyświetlacz temp i rączę podświetlaną dałem gościowi 150zł i już 4 miesiące ani kasy ani towaru.
zastawiał się różnymi argumętami że miał pogrzeb rodziny za granicą itp. <mur>
oczywiście epitety poszły z mojej strony ale szmacirz niech się udławi od tych 150zł. <zyga>
jest paru cwaniaczków i sprzedawczyków na tym forum co do wzięcia kasy są pierwsi a póżniej ani słychu ani dychu z towarem i zwrotem pieniędzy.
wiem to sam po sobie zamówiłem wyświetlacz temp i rączę podświetlaną dałem gościowi 150zł i już 4 miesiące ani kasy ani towaru.
zastawiał się różnymi argumętami że miał pogrzeb rodziny za granicą itp. <mur>
oczywiście epitety poszły z mojej strony ale szmacirz niech się udławi od tych 150zł. <zyga>
No i proszę, opłacało się czekać. Ze zdziwieniem otworzyłem dziś kurierowi drzwi, bo żadnej paczki się nie spodziewałem. Ale jak zobaczylem na nalepce nazwisko Piotr Szydełko to sie zorientowałem o co chodzi :mrgreen: Zaraz ide zamontować wspome i zobaczę czy śmiga.
Hehe, wyciągnalem wszystko z pudla, patrzę, a na spodzie zimny Lech w puszcze <lol>
Dzieki za odpowiedzi, temat do zamknięcia.
Hehe, wyciągnalem wszystko z pudla, patrzę, a na spodzie zimny Lech w puszcze <lol>
Dzieki za odpowiedzi, temat do zamknięcia.