Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B3 PP] kontrolka rezerwy

Awatar użytkownika
Patrique
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Patryk
Model: Audi A4
Nadwozie: Avant
Silnik:

Post autor: Patrique » 22 sie 2011, 11:26

W B3 na pewno nie ma kontrolki rezerwy. Poza tym lepiej nie jeździć na przysłowiowych "oparach". Ja już nauczyłem się nie schodzić z poziomem paliwa poniżej 1/4 zbiornika. Traktuję to jako swego rodzaju kaucję, że to jest właśnie już rezerwa. Na początku zdarzało mi się jeździć na rezerwie, ale przez to pompa paliwa zaczęła mi głośniej "bzyczeć" :-P .

Awatar użytkownika
Szara80tkaTdi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: Szara80tkaTdi » 22 sie 2011, 19:50

masterp1009 pisze:jak sie tankuje za 20 zlotych paliwa to kontrolka rzeczywiscie ma prawo denerwowac swiecac, no ale za dlugo to nie moze swiecic gdyz bedzie to skutkowalo zatrzymaniem pracy silnika. Wiec audi dało du-y ze jej nie ma i tyle.
bzdury wypisujesz,
nie przewidzieli ze bedziesz tankowal po kosztach i tyle, czyli w twoim przypadku po 20zl (5 euro- niecala godzina pracy niemca) audi to wyzsza polka wiec raczej nie dla pustego portfela

piotrpiter

Post autor: piotrpiter » 29 sie 2011, 21:00

u mnie tez brak alejak by co jest dzienny licznik km..... i po sprawie hehe jak jezdiłem pożal sie boze fordem eeee to zpoczatku sie swieciła potem przestała bo sie spaliła i było po sprawie.
stac nas na audi to reszta jest nieistotna.jest i plus tego braku ......wiecej prądu w audio idzie he

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl