Audi 80 B3 1,6 RN teraz 1,9 E SD
- Ptaku KST
- Forum Audi 80
na razie brak innych może jakaś 16 z dobrym rantem myślałem coś nad us na tył ale to na razie dalekie mody na razie bedzie spokojnie chyba ze coś cie trafi może jakieś black hella mówiąc tak życie pokarze
a tym bardziej u mnie to jest tak ze chwila i się zmienia jak np na wiosnę jak zmieniłem kolor rotorów z czarnego na czerwony
a tym bardziej u mnie to jest tak ze chwila i się zmienia jak np na wiosnę jak zmieniłem kolor rotorów z czarnego na czerwony
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
czyli to nie tylko przypadlosc mojej wsi <:P>Ptaku KST pisze:ale jak ma się chorych pasów w suce to się nawet potrafią czepiać tego że się jeździ po 22 po mieście
dobrze ze startujesz w kalendarzu bo bym chyba za szybko nie dowiedzial sie o takiej betroji na forum... a mowia ze nie ma ciekwych? nie wiem kto pierwszy wrzucil ten zderzak przedliftowy cabrio w strukturze, ale niesamowicie pasuje do bryly b3, co do felg, jezeli masz ta sama przypadlosc z policja co ja, to wejdz to sobie na cultstyle i poprzegladaj co ludzie maja ciekawego na sprzedaz w rozmiarach 15-16", upatrzysz sobie cos i masz juz cel do dazenia, bo ja bym tylu nie zmienial, US moim zdaniem do b3 nie pasirien, ale to moje zdanie, moze tez zbudowane codziennym widokiem kwadratowej rejestracji pomiedzy lampami na tylnej klapie