[Cabrio] Szyby boczne lataja jak w autobusie ;/
[Cabrio] Szyby boczne lataja jak w autobusie ;/
Cze, czy w waszych cabrio, tez trzeszcza i stukaja szyby jak sa zamkniete? U mnie szczegolnie przy otwartym dachu. Jak szyba z drzwi styka sie z tylna to uderzaja o siebie, wystarczy je uchylic i cisza, ma ktos pomysl na to?
- siwusek216
- Forum Audi 80
I wtedy masz taka szczelinę ze muchy wlatują do środka :mrgreen: Jeśli brykasz top down a masz szyby "zamknięte" zawsze będą o siebie "dzwonić" na nierównościach których u nas nie brakuje no chyba ze ktoś sobie pałąk wspawa jak w Essim, niestety cabrio to nie konserwa i brak mu sztywności nadwozia jeśli komuś to bardzo przeszkadza to radze wsiąść do puszki tam niema dylematu "dzwoni mi szyba o szybę". Niestety cabrio ma wady i trzeba je znosić ale to cena za lans.regulacja sie przyda trzeba boczki zdjac klucz 13 i imbus 6 i trzeba wyregulowac szczeline
temat byl juz przerabiany jest to do ogarniecia i nie musza ci komary wlatywac troche cierpliwosci i bedzie banglac bez otarc i stukowsiwusek216 pisze:I wtedy masz taka szczelinę ze muchy wlatują do środka :mrgreen: Jeśli brykasz top down a masz szyby "zamknięte" zawsze będą o siebie "dzwonić" na nierównościach których u nas nie brakuje no chyba ze ktoś sobie pałąk wspawa jak w Essim, niestety cabrio to nie konserwa i brak mu sztywności nadwozia jeśli komuś to bardzo przeszkadza to radze wsiąść do puszki tam niema dylematu "dzwoni mi szyba o szybę". Niestety cabrio ma wady i trzeba je znosić ale to cena za lans.regulacja sie przyda trzeba boczki zdjac klucz 13 i imbus 6 i trzeba wyregulowac szczeline