[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
a ja mam pytanie, by się upewnić ET na minusie znaczy że rant idzie na zewnątrz sporo :?:
Edit by UFOtm: Jest mowa o linkach z allegro w regulaminie !
Edit by UFOtm: Jest mowa o linkach z allegro w regulaminie !
Ostatnio zmieniony 08 sie 2011, 09:57 przez Dziki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Panowie, mam pytanie. Mam zimówki na Speedlinach. Alufelgi są proste itp. jednak widać po nich, że nowe nie są. Poprzedni właściciel/właściciele w jednym/dwóch miejsach powstałe odpryski zamalowali farbą, tworząc niefajny efekt.. Chciałbym ogarnąć te koła na przyszłą zimę. Wiadomo, pozostawienie wypolerowanego aluminium nie wchodzi w grę bo zrobią się wżery (tak?). Jak w takim razie osiągnąć najlepszy efekt aby koła wyglądały na świeże.
Czy kolor podkładu ma znaczenie? Póki co, natrafiałem na a'la czerwone. Są inne?
Co do zmatowienia to w którym momencie będę wiedzieć, że obecne zmatowienie będzie optymalne dla podkładu?
Kół Kaziego nie widziałem ale jak wrócę do domu do z chęcią spojrzę. Zdjęcia są w jego temacie czy w odrębnym wątku?
Co do zmatowienia to w którym momencie będę wiedzieć, że obecne zmatowienie będzie optymalne dla podkładu?
Kół Kaziego nie widziałem ale jak wrócę do domu do z chęcią spojrzę. Zdjęcia są w jego temacie czy w odrębnym wątku?