Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4] Podmiana zagłówków foteli przednich

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tofik1989
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80 B4] Podmiana zagłówków foteli przednich

Post autor: tofik1989 » 02 sie 2011, 23:47

Wie ktos moze czy beda pasowac zaglowki pelne (bez dziury w srodku) do fotela kierowcy gdzie sa zamontowane zaglowki puste - prostokatne(z dziura w srodku)? pytam sie bo mam strasznie poprzecierany fotel kierowcy i wlasnie poluje na takowy w ladnym stanie na allegrogo, a tam jak juz jakies sa to tylko z nie wypelnionym, prostokatnym zaglowkiem. Z wygladu niby to samo, ale wole sie zapytac zeby nie bylo lipy pozniej jak kurier fotel przywiezie ;-)

Awatar użytkownika
ATLAS
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ATLAS » 03 sie 2011, 00:08

Nowsze zagłówki pełne występujące np. w cabrio po 1996r. nie pasują, gdyż rozstaw sztyc jest dużo węższy od starych zagłówków z dziurą. Trzeba wymienić cały fotel by cieszyć się pełnym zagłówkiem.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 26 sie 2011, 00:19

w sedanie tak samo, rozstaw nóżek różny

piotrpiter

Post autor: piotrpiter » 30 sie 2011, 16:20

jakies zagłówki jak cos to posiadam ale juz niewiem czy z dziura czy bez jak lubisz majstrowac to mam fotek kierowcy normalnie ze jest z dziura ale za to z regulacja wysokosci tylko ze jest ciut złamany z jednej strony , taka niby sruba co trzyma oparcie z siedziskiem pekła .sam go kupiłem za 3 dychy ale brak czasu i narzedzi sprawiło ze sie poddałem i chetnie go odsprzedam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl