Witam,
Mam pytanie jak w temacie. Mam centranly zamek z kluczyka, czy jest możliwość tylko dodania odbiornika i pilota? Czy trzeba cały nowy centranly zakładać dla takiego połączenia?
Jeżeli istnieje taka możliwość, jest to drogi wydatek? Mam nadzieje że ktoś w ostatnim czasie zastanawiał się nad takim dodatkiem.
Pozdrawiam Klubowiczów!
[B4 ABT] Centralny zamek - Dodanie pilota
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
bezproblemowo da sie zrobic a wybor masz tak duzy zenie wiem czy ci tydzien starczy na decyzjeSajmonov pisze:Mam centranly zamek z kluczyka, czy jest możliwość tylko dodania odbiornika i pilota?
w kazdym z tych uniwersalnych zestawow masz schematy polaczen jak sie wpiac winstalcje auta, jesli masz ori alarm i jest on uzbrajany z kluczyka to wybierasz "sterowanie masa" jesli masz zwykle zamykanie auta to wybierasz sterowanie plusem i minusem, reszte jest prosta
Nie noo, sam nie chce się z tym bawić bo nie chce się pomylić. Dam ew. to jakiego elektryka samochodowego, chyba majątku za to nie weźmie. Mam nadzieje że to pomoże bo mam problem z centralnym. Z kluczyka nie zawsze zamyka, już zakładałem temat ale nadal brak rozwiązania mimo rozkręcenia pompki, sprawdzenia, wyczyszczenia. Zamyka zawsze idealnie, gorzej w drugą stronę.
Dzięki pozdro
Dzięki pozdro