[b4] Vag com aktywacja.
[b4] Vag com aktywacja.
Sprawa ma sie tak. Po formacie dysku chciałem zainstalować vaga 312 wszystko jest pięknie tylko nie może sie aktywować na full wersje. Wpisuje wygenerowany kod pisze że kod jest zaakceptowany lecz nadal nie aktywuje sie wersja nie wiem co jest grane. wcześniej instalacja przebiegała bez problemu, porty ustawione łączy sie ze sterownikiem jedynie jest kłopot z pełną aktywacją. Dodam że ściągnąłem juz 2 inne wersje z internetu i na wszystkich to samo, Pisze w tym dziale bo odwiedza go dużo osó bardzo dobrze sie znających na diagnostyce, Prosze o nie usuwanie go.
- karolas123
- Forum Audi 80
robie dokłądnie tak jak axell pisze i włąśnei o to chodzi że klucz przyjmuje jakby było wszystko ok a nie uaktywnia go, instalowałem go juz kilka razy i kilka wwersji i za każdym razem jest ten sam serial i ten sam klucz.
Dziwne bo wogóle nie zapisuje go w rejestrze programów panelu starowania a jedynie na dysku w pliku.
Dziwne bo wogóle nie zapisuje go w rejestrze programów panelu starowania a jedynie na dysku w pliku.
dlatego mówie ze dziwne bo wcześniej miałem go zainstalowanego i śmigał pięknie a teraz po formacie partycji sie coś pochrzaniło. jak ktoś może niech mi wysle swojego na kyjo50@wp.pl dziwi mnie to że ściągałem kilka wersji z neta oprócz tej c mam i w każdej jest ten sam serial
mam 3 partycje po sformatowaniu "c" zrobiła sie zamiana i teraz systemowa jest "d" coś mi sie wydaje że musiały pozostać jakies biblioteki na innym dysku i teraz jakby sie "gryzą" wieczorem stawiam od nowa system z nowymi partycjami, musi dzialać.
jak to ogarne to dam znać co i jak
Dzieki za zainteresowanie
[ Dodano: 2011-08-31, 18:57 ]
postawiłem system na nowo format wszystkich partycji i pomogło.
5 min i wszystko zainstalowane i działa.
Wyszło tak jak mówiłem na innych dyskach zostaly jakieś biblioteki programu i nie mógł sie zainstalowac poprawnie.
To tak dla innych moze sie przyda.
Dzieki Axell za vaga choc zainstalowałem swojego starego całej reszcie <ok>
jak to ogarne to dam znać co i jak
Dzieki za zainteresowanie
[ Dodano: 2011-08-31, 18:57 ]
postawiłem system na nowo format wszystkich partycji i pomogło.
5 min i wszystko zainstalowane i działa.
Wyszło tak jak mówiłem na innych dyskach zostaly jakieś biblioteki programu i nie mógł sie zainstalowac poprawnie.
To tak dla innych moze sie przyda.
Dzieki Axell za vaga choc zainstalowałem swojego starego całej reszcie <ok>