ciekawe jakby sie skończyło, jak nic wg mnie ktoś na bank by dostał po pysku :mrgreen:sagem pisze:To może dla rozwiązania problemu wszyscy spotkają się na jakimś najblizszym zlocie w celu powiedzenia sobie wszystkiego w twarz przy piwku, co by nie obciążać więcej serwerwa spamem
Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Przedstawisz jakieś konkrety?andi77 pisze:Następna sprawa jest taka, że ich kolesie mogą co chcą... emanując cwaniactwem i bezpośrednio obrażać innych użytkowników.
Moderator nie jest Duchem Świętym, aby był wszędzie o każdej porze i wiedział o wszystkim. Po to jest wykrzyknik w prawym górnym rogu każdego postu, aby takie sprawy zgłaszać.andi77 pisze:Gdzie jest wtedy moderator, że tego nie widzi?
andi77, KoralB3, duo, Zaczynacie trochę przeginać. Jeśli nie macie już w tym temacie o czym pogadać to nie piszcie bzdur, albo piszcie konkretnie o kogo chodzi.
Ziomki, znajomki i inni.
Niestety wszystkim dogodzić się nie da. I przede wszystkim nie generalizujcie pisząc ogólnikowo że
Każdy ma swoje podwórko w którym stara się trzymać porządek i nie pisze tu o Górniku i jego dziale bo nawet tam nie zaglądam.
Ziomki, znajomki i inni.
Niestety wszystkim dogodzić się nie da. I przede wszystkim nie generalizujcie pisząc ogólnikowo że
nie ma tutaj żadnej władzy a moderatorzy czy administratorzy to tacy sami ludzie jak wy.tutejsza władza stosuje ,, Białoruskie" metody
Każdy ma swoje podwórko w którym stara się trzymać porządek i nie pisze tu o Górniku i jego dziale bo nawet tam nie zaglądam.
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
"pawelrybak15" Ty chłopie jesteś jak Kaczyński w każdej dupie Cię pełno, wszędzie robisz zadymę lub też ubliżasz... chciał bym Cię spotkać i spojrzeć prosto w oczy... ciekawe czy byś też tak kozaczył... :mrgreen:
" P.S. Od około tygodnia poważnie rozważam nad odejściem z forum, bo atmosfera jaka tutaj panuje jest nie do zniesienia, a w szczególności podział użytkowników na lepszych i gorszych."
jak byś odszedł tak by było najlepiej... bo przeczytałem cały ten temat i jak zwykle (na boku bo na boku) ale ty byłeś jego głównym prowodyrem...
pozdro dla wszystkich normalnych ludzi PKA 80
" P.S. Od około tygodnia poważnie rozważam nad odejściem z forum, bo atmosfera jaka tutaj panuje jest nie do zniesienia, a w szczególności podział użytkowników na lepszych i gorszych."
jak byś odszedł tak by było najlepiej... bo przeczytałem cały ten temat i jak zwykle (na boku bo na boku) ale ty byłeś jego głównym prowodyrem...
pozdro dla wszystkich normalnych ludzi PKA 80
-
Tigeros
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Proszę Pani a on jest zły bo zabrał moje zabawki... Koral nie mam nic do Ciebie ale takimi postami Ty jak i reszta pogrążacie się jeszcze bardziej... Dajcie sobie na spokój nawzajem, to tylko forum, nie macie innych problemów...Ten temat już dawno powinien nie istnieć, przecież to jest śmiech na sali.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Koral, ja Cię juz proszę...
andi77, pawelrybak, czekam na konkrety.
Nie Tighe, ten temat będzie istniał dopóty, dopóki nie doprowadzimy tej sprawy do końca. Może wtedy wyjdzie na jaw, dlaczego to forum nie jest już takie, jak:Tighe pisze:Ten temat już dawno powinien nie istnieć
(Ger, wybacz mi ten cytat)GerB3 pisze: forum z 2007/2008
andi77, pawelrybak, czekam na konkrety.
To forum nie jest takie jak 2007 bo na 80kę stac teraz każdego a nie kazdy intelektualnie dorósł do takiego auta, szkoda że pewni ludzie na forum nie kupili E30 czy golfa II bo tu nie pasują. Zreszta podobnie jest na forum BMW czy golfa są ludzie i betony, dopóki nie potanieją A4 czy A6 to będa jeździli 80ką i gadali na forum głupoty. Zostaną nieliczni ale fanatyczni <ok>
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
IC69 pisze:Moderator nie jest Duchem Świętym
Popieram.Kubik pisze:moderatorzy czy administratorzy to tacy sami ludzie jak wy.
Widziałem kubika i Irka na oczy na żywo. Normalni ludzie. No wiecie. Ręce, nogi, głowa tułów. Wporzo chłopaki.
Ja głosuję za opcją "Grzeje mnie to" ale też nie ma tej opcji. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alu pisze:Ja glosuje na opcje "mam w głębokim poważaniu" :lol:
tylko ktoś zapomniał dodać ją do ankiety :mrgreen:
Temat bez sensu. Wg mnie urażona duma + trochę nudy i powstają takie tematy.
Fakt jest taki że dział Nasze Audi przeobraził się trochę w dział Na każdy temat a czasami wpadnie jakiś tekst o aucie (bohaterze wątku).
Nic na to nie poradzimy.
Wątki w tym temacie są fajne właśnie dlatego bo są jak pogadanki z kuplami z klubu przy piwku postawionym na masce autka. Coś jakby Klubowy humor przy aucie.
Wg mnie moderator nie powinien usuwać posta tylko dlatego że jest nie o aucie.
Zobaczcie że pierwsze z brzegu wątki Kolczata, Słonika, Górnika czy Nikiego - przecież jak by tam zrobił przesiew na posty które dotyczą strikte samego auta bohatera wątku to ze 100-120 stron tematu zostało by max 20-30. A jakoś nikt tam rabanu nie podnosi bo 70% postów jest nie na temat.
Według mnie w tym dziale funkcja moderatora działu powinna ograniczać się jedynie do pilnowania kultury wypowiedzi i przestrzegania netykiety. Przecież w tym dziale posty i tak się nie naliczają.
To tyle.
Pomimo powyższego uważam że temat bez sensu.
Bartek może trochę za bardzo wziął do siebie funkcję i tyle.
Temat do zamknięcia wg mnie i wywalenia bo tutaj to dopiero można sobie elegancko zmienić licznik postów. (Niektórzy tu zdobędą może nowe rangi dzięki temu).
<bravo> <bravo> <bravo>Tighe pisze:Proszę Pani a on jest zły bo zabrał moje zabawki... Koral nie mam nic do Ciebie ale takimi postami Ty jak i reszta pogrążacie się jeszcze bardziej... Dajcie sobie na spokój nawzajem, to tylko forum, nie macie innych problemów...Ten temat już dawno powinien nie istnieć, przecież to jest śmiech na sali.
<bravo> <bravo> <bravo>GerB3 pisze:To forum nie jest takie jak 2007 bo na 80kę stac teraz każdego a nie kazdy intelektualnie dorósł do takiego auta, szkoda że pewni ludzie na forum nie kupili E30 czy golfa II bo tu nie pasują. Zreszta podobnie jest na forum BMW czy golfa są ludzie i betony, dopóki nie potanieją A4 czy A6 to będa jeździli 80ką i gadali na forum głupoty. Zostaną nieliczni ale fanatyczni <ok>
weźcie ludzie wrzućcie na luz i idźcie naprawiać każdy swego starego trupa, świat na forum się nie kończy, niektórzy robią z forum coś wielkiego i świętego toż to debilizm. można pogadać o autach ale sie spinac o jakieś głupoty? jak komuś nie pasuje to wio, niech otworzy swoje forum www.superaudi80.pl np <ok> mnie tez niektóre wypowiedzi wkurzają ale nie mam zamiaru i czasu bić piany o takie rzeczy.
dziękuję za uwagę :mrgreen:
dziękuję za uwagę :mrgreen:
<bravo> <bravo> <bravo>eSPe pisze:Wątki w tym temacie są fajne właśnie dlatego bo są jak pogadanki z kuplami z klubu przy piwku postawionym na masce autka. Coś jakby Klubowy humor przy aucie.
Wg mnie moderator nie powinien usuwać posta tylko dlatego że jest nie o aucie.
Zobaczcie że pierwsze z brzegu wątki Kolczata, Słonika, Górnika czy Nikiego - przecież jak by tam zrobił przesiew na posty które dotyczą strikte samego auta bohatera wątku to ze 100-120 stron tematu zostało by max 20-30. A jakoś nikt tam rabanu nie podnosi bo 70% postów jest nie na temat.
Według mnie w tym dziale funkcja moderatora działu powinna ograniczać się jedynie do pilnowania kultury wypowiedzi i przestrzegania netykiety.
jedna z nielicznych wypowiedzi w tym temacie która ma jakiś sens