To dobra wiadomośćsagem pisze:Jestem oczywiście jak najbardziej za, bo od majowki wieje nuda <ok>
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Pijemy? :mrgreen: https://audi80.pl/zakonczenie-sezonu ... t58851.htm
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Chętnie pomoge zagrabić tor, Q nie mam ale ośka też swoje robi:Ddeejay.ftb pisze:keczy, zajedz do Torunia to obgadamy temata. Kto reflektuje na wyjazd w piatek nad ranem i ustawianie toru? nad ranem czyli tak zeby na miejscu byc okolo 0800 czasu lokalnego.
a tak poważnie, to nie widzę przeciw wskazań.
-
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Skoro nie trzeba sie zapisywac to nie bede, bo nie chce mi się rejestrować na AKP.
Wolał bym przespać tą noc w hotelu, bo oszczędzać 75zł dla niewygody i może zeby zmarznąć to wole zapłacić. Coś się wymyśli, aby nie płacić we 2 za cztero osobowy pokój.
Oponki na 15stki stalowe już prawdopodobnie mam załatwione, jedynie co to będzie trzeba gdzieś stanać do wulkanizatora żeby mi je założyli, bo odbieram od jaska, ale to chyba nie będzie stanowiło problemu :?:
Wolał bym przespać tą noc w hotelu, bo oszczędzać 75zł dla niewygody i może zeby zmarznąć to wole zapłacić. Coś się wymyśli, aby nie płacić we 2 za cztero osobowy pokój.
Oponki na 15stki stalowe już prawdopodobnie mam załatwione, jedynie co to będzie trzeba gdzieś stanać do wulkanizatora żeby mi je założyli, bo odbieram od jaska, ale to chyba nie będzie stanowiło problemu :?:
-
- Forum Audi 80
sagem, czytaj wolniej:
i dobrze ze przypomniales - moge udostepnic komplet kol do upalania - 195/50R15 na stali od B4. dogadamy sie.
wszystko bedzie na miejscu. w razie 'W' ja tez bede mial ze soba podnosnik hydrauliczny.Buba pisze:Pogadałem też z kolegą który ma warsztat na miejscu i w razie czego użyczy nam lewarka z prawdziwego zdarzenia w celu zdjęcia kół
i dobrze ze przypomniales - moge udostepnic komplet kol do upalania - 195/50R15 na stali od B4. dogadamy sie.
-
- Forum Audi 80
mam komplet mangelsow 4x100, jak zechcesz pokryc koszty przerzutu opon to nadadza sie i do Twojego ulepaŁysy_18 pisze: Szkoda że nie do B2 :mrgreen:
Paniska spotujem sie w najblizsza niedziele? Kolega archi-85 rzucil pomysl zeby zrobic spota u niego w Zyrardowie i troche pofilmowac - mnie sie zdawa ze czas juz najwyzszy bo sezon chyli sie ku koncowi, zaraz pozakladacie zestawy zimowe i bedziecie kwekac ze auta wygladaja niewyjsciowo - co Wy na to?