[ 4000s quattro ] przedlift na warsztacie str. 13
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Aż byś się nie zdziwił ile to zapomnianych różnych modeli tak stoi w przysłowiowych stodołach bądź w krzakach a nikt nie pomyśli by je sprzedać, by ktoś się znalazł i dał im nowe życie. Moje A6 stało prawie rok pod drzewkiem aż się koła wrosły w trawę i pod maską życie tętniło już Ale je uratowałem od zagłady.gibaj pisze:właśnie właśnie moje strony :shock: że nie widziałem wcześniej? pewnie stała gdzieś w stodole :mrgreen: :mrgreen:
DUO wierzę że 80Qus ładnie wyszykujesz
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
jak to jakie? NIC z nim nie zrobi bo nie wystarczy mu czasu zeby ogarnac chocby kilka z tych wszystkich ciekawych samochodow ktore kupil tylko po to zeby inni ich nie kupili. ba, nawet nie wystarczy mu czasu zeby nimi jezdzic i tym prostym sposobem auto zaprzestawszy stania w jednej stodole bedzie stalo w drugiej.wujo1 pisze:no a jakie plany wobec tej i co z drugą b2 ??
tak Lukaszu - podpie@&%$lam z pelna premedytacja po to zebys wreszcie pokazal jakis projekt miast tylko klepac niemca nad kolejnymi zakupami. jak stad do tamtad gratuluje Ci obrotnosci jednakowoz po mojemu zaczynasz dzialac troche jak pies ogrodnika.