Film Klubowiczow, pomysl drugi.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Kubik pisze:Przyklejony, przeniesiony. Link do tematu został w klubowym a temat zagościł w dziale spoty.
Może być :?:
nie znajduje slow wdziecznosci <ok>
EDIT:
mialy byc dzis dwa plenery z ktorych wyszedl tylko jeden ale i tak jestem z niego zadowolniony /mam nadzieje ze nie tylko ja.../ - dla odmiany zamiast kolejnego trailera mam dla Was fote :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
po zobaczeniu kilku filmikow jestem na wielkie tak!!!! wieczorkiem ogarne dokladnie caly temat , ale juz moge powiedziec ze mam fajny plan filmowy w moim miescie na loftach(osada fabryczna )lofty mozemy tam zrobic maly zlocik (nie bedzie problemu bo znam inwestora) wpusci nas gdzie bedziemy chcieli.
tylko nasuwa mi sie pytanie czy moja audi jest gotowa na taki film bo sporo pracy jeszcze mi zostalo (porwane siedzenia,nie dokaczona deska rozdzielcza ,malo chromu pod silnikiem i brak pasów z modelu gte na bokach auta!
w przyszlym roku nadal bedzie krecony taki film?? jesli nie to do kiedy w tym roku?? moze uda mi sie podgonic temat... ale chetnie bym zobaczyl moja audi w takim filmie
[ Dodano: 2011-09-05, 07:04 ]
tylko nasuwa mi sie pytanie czy moja audi jest gotowa na taki film bo sporo pracy jeszcze mi zostalo (porwane siedzenia,nie dokaczona deska rozdzielcza ,malo chromu pod silnikiem i brak pasów z modelu gte na bokach auta!
w przyszlym roku nadal bedzie krecony taki film?? jesli nie to do kiedy w tym roku?? moze uda mi sie podgonic temat... ale chetnie bym zobaczyl moja audi w takim filmie
[ Dodano: 2011-09-05, 07:04 ]
po co psuc wizerunek auta :-p chyba ze wlascicielem jest dziewczyna.....deejay.ftb pisze:wedle indywidualnego uznania, ale osobiscie jestem za opcja 'Klubowicz + auto'.G_DRAGON pisze:na tym filmiku ma być tylko niunia, czy właściciel też :?:
-
- Forum Audi 80
na Twoim miejscu takie watpliwosci mialbym gdyby chodzilo o indywidualna prezentacje Twojego auta gdyz, jako pisalem w pierwszym poscie, w 'duzym' filmie nie bedzie zbyt duzo 'czasu antenowego' na kazdego Klubowicza. na ten moment pytanie nie powinno brzmiec 'czy auto jest gotowe' tylko 'czy chcesz je pokazac w aktualnym stanie'.archi-85 pisze:nasuwa mi sie pytanie czy moja audi jest gotowa na taki film bo sporo pracy jeszcze mi zostalo (porwane siedzenia,nie dokaczona deska rozdzielcza ,malo chromu pod silnikiem i brak pasów z modelu gte na bokach auta
ehh...archi-85 pisze:w przyszlym roku nadal bedzie krecony taki film?? jesli nie to do kiedy w tym roku??
wszystko <bylo> w pierwszym poscie.
mam zamiar zbierac material dopoki beda chetni a ja bede uskutecznial swoja regularna prace w takiej postaci jak dotychczas czyli mocno objazdowo - w jednostkach SI bedzie to conajmniej do konca biezacego roku kalendarzowego aczkolwiek w roku przyszlym bynajmniej nie zamierzam przestac filmowac wiec na nakrecenie dluzszej prezentacji tylko Twojego auta mozemy ustawic sie ponownie gdy juz uznasz ze doprowadziles projekt do szczesliwego finalu.
Koncepcje spota w loftach popieram w calej rozciaglosci ale o tym w bardziej odpowiednim temacie