Audi coupe by Vigo - V8 ABZ sezon 2016 :)
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Koledzy pomocy!! normalnie dzisja byliśmy z Trookyim oglądać to 2,3 20V i z0nk. Gdzie w tym jest złącze diagnostyczne. Czytałem o kodach błyskowych, o złączu nad nogami kierowcy ale nie mogę znaleźć konkretów jak to jest w silniku 7a. Może któś pomoc? Jutro mam jechać po auto, a info nie mogę znaleźć na ten temat:/
zdaje sie ze do 95 roku złacze bylo w skrzynce bezpiecznikow pod paską a po 95 tak jak mowisz nad nogami kierowcy po lewej stronie. Znalazlem taką fotkę, moze cos przyblizy ...vigo1984sz pisze:Koledzy pomocy!! normalnie dzisja byliśmy z Trookyim oglądać to 2,3 20V i z0nk. Gdzie w tym jest złącze diagnostyczne. Czytałem o kodach błyskowych, o złączu nad nogami kierowcy ale nie mogę znaleźć konkretów jak to jest w silniku 7a. Może któś pomoc? Jutro mam jechać po auto, a info nie mogę znaleźć na ten temat:/
http://imageshack.us/photo/my-images/174/zaczegw3.jpg/
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
A co Ty masz aku w bagażniku? :shock:
U Ciebie jak zwykle...kolorowo .Ja osobiście nie mógłbym tak,oczy by mnie chyba bolały od tych laserów :mrgreen: .
W swojej poprzedniej Coupe miałem indiglo zamontowane w dwóch kolorach,i raziło jak cholera,ale dobrze że była regulacja jasności.
Gdzies chyba leży w szufladzie :roll:
Swapujesz że szukasz 7A?
U Ciebie jak zwykle...kolorowo .Ja osobiście nie mógłbym tak,oczy by mnie chyba bolały od tych laserów :mrgreen: .
W swojej poprzedniej Coupe miałem indiglo zamontowane w dwóch kolorach,i raziło jak cholera,ale dobrze że była regulacja jasności.
Gdzies chyba leży w szufladzie :roll:
Swapujesz że szukasz 7A?
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt: