[ 4000s quattro ] przedlift na warsztacie str. 13
No z tym to się zgodzę, trza będzie dzwonić do właściciela i powiedzieć mu ,że jak wpadnie Duo to każda kwotę jaką on zaoferuje to i tak ja przebijam o kilka stów i po kłopocie.Fanthom pisze: Kolejny temat do sledzenia , a i pamietajcie jezeli kiedys o 2 w nocy zauwazycie jakies ogloszenie na allegro dodane 13s temu z okazja dotyczaca Audi to pamietajcie...
duo, juz jest w drodze! 8-)
A napisz albo zrób listę co i jakie auto masz i co je czeka <ok>
pamiętajcie, że jak ja już po coś przyjadę to wracam z tym do domu :mrgreen:skoti pisze:No z tym to się zgodzę, trza będzie dzwonić do właściciela i powiedzieć mu ,że jak wpadnie Duo to każda kwotę jaką on zaoferuje to i tak ja przebijam o kilka stów i po kłopocie.Fanthom pisze: Kolejny temat do sledzenia , a i pamietajcie jezeli kiedys o 2 w nocy zauwazycie jakies ogloszenie na allegro dodane 13s temu z okazja dotyczaca Audi to pamietajcie...
duo, juz jest w drodze! 8-)
A napisz albo zrób listę co i jakie auto masz i co je czeka <ok>
taaa i podczepię przyczepkę jej albo lawetę i zapakuję całą gratami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Gamling pisze:To co służbowo się nie da zabrać nowej zabawki w trasę?duo pisze:będe u was nawet w tym miesiącu, ale nie tym autem bo będę "służbowo" jak zawsze :mrgreen:Gamling pisze:NO stary gratuluję zakupu. To kiedy nią przyjedziesz do Krakowa?
Piękna sztuka! Nic tylko pogratulować zakupu, gdyby nie Coupeta, to bym CI ją podkupił, ale pewnie i tak bym nie zdążył <ok>
Mam nadzieje, że nie wrzucisz do tego auta klatki i 2.2T 20V, czy innych wydumek. 4000SQ wyszło tak mało, że szkoda to niszczyć. W sumie to tylko przez trochę ponad rok je sprzedawali. Warto zachować dla potomności.
Czekam na więcej fot, a halogeny mogą być, ale zrób je tak jak fabrycznie były mocowane czyli bliżej środka zderzaka.
Działa Ci klima i elektryka? Jakby Ci nie działały lusterka to wystarczy wykręcić silnik z obudowy i przeczyścić styki <ok>
Mam nadzieje, że nie wrzucisz do tego auta klatki i 2.2T 20V, czy innych wydumek. 4000SQ wyszło tak mało, że szkoda to niszczyć. W sumie to tylko przez trochę ponad rok je sprzedawali. Warto zachować dla potomności.
Czekam na więcej fot, a halogeny mogą być, ale zrób je tak jak fabrycznie były mocowane czyli bliżej środka zderzaka.
Działa Ci klima i elektryka? Jakby Ci nie działały lusterka to wystarczy wykręcić silnik z obudowy i przeczyścić styki <ok>
nic nie będę kombinować z nią będzie taka jaka ma być .. oj no gleba, koło i gadgety z tamtych lat pewnie wpadną ale nic co zepsuje auto i nic nieodwracalnego :!: szczerze mówiąć to większa część bajerów nie działa .. koleś jeździł nią w niedziele do kościoła tylko i auto jest takie nierozruchane, ale przynajmniej jak coś przestało działać a nie umiał naprawić to zostawiał, nie ma tu wieśniackich patentów .. auto jest dziewicze .. generalnie nie sądze abyś Ty lub kto inny by je podkupił bo ja kilka minut po wystawieniu już miałem temat obgadany i skoro świt była moja, bo ogłoszenie wystawili w nocy, zresztą gadałem z człowiekiem to ja pierwszy dzwoniłem, a telefon sie rozdzwonił dopiero przy mnie jak umowę kończyliśmy pisać <ok> halogeny takie były orygianlnie nie wiem czy te są ori bo nie było czasu jeszcze nic rozkręcać .. narazie auto przechwyciła małżonka i nie mogę sie doprosić o nie spowrotem .. teraz wieczorem jechaliśmy na zakupy na dwa auta bo tak sie chciała przejechać nią a była potrzeba i tak innym jeszcze jechać hehehehehehejmm pisze:Piękna sztuka! Nic tylko pogratulować zakupu, gdyby nie Coupeta, to bym CI ją podkupił, ale pewnie i tak bym nie zdążył <ok>
- agusia_0162
- Forum Audi 80
- michael80b3
- Forum Audi 80
Też bym chciał mieć takie podejście i czasami mi się to udaje, czyli kupić i postawić żeby gniło i nadal sie marnowało .michael80b3 pisze: chciałbym mieć takie podejście do tematu samochodów jak ty <ok>
Choć z najświeższych wiadomości wiem że audi aktualnie jest ujeżdżane, więc to nie potwierdza tego sposobu podejścia i jest zaprzeczeniem duo.
czyli wg Ciebie moje podejście to marnowanie aut ? a które niby zmarnowałem ?masrepus pisze:Też bym chciał mieć takie podejście i czasami mi się to udaje, czyli kupić i postawić żeby gniło i nadal sie marnowało .michael80b3 pisze: chciałbym mieć takie podejście do tematu samochodów jak ty <ok>
Choć z najświeższych wiadomości wiem że audi aktualnie jest ujeżdżane, więc to nie potwierdza tego sposobu podejścia i jest zaprzeczeniem duo.