[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Też za piątkiem rano.
Co do jakiegoś spotkania w nadchodzący weekend to jak najbardziej za, ale musze obliczyc jak będę stał z kasa, bo obecnie robie kompletny remont zawieszenia bo wszystko się posypało i troche za to zapłace.., ale czego się nie robi żeby na torze pośmigac <ok>
Co do opon, to nie wiem, komu łatwiej? didzej Ty bedziesz musial targac z wawy az, a ja bym zapakował od jaska, no nie wiem sam, jak chcecie.
Co do jakiegoś spotkania w nadchodzący weekend to jak najbardziej za, ale musze obliczyc jak będę stał z kasa, bo obecnie robie kompletny remont zawieszenia bo wszystko się posypało i troche za to zapłace.., ale czego się nie robi żeby na torze pośmigac <ok>
Co do opon, to nie wiem, komu łatwiej? didzej Ty bedziesz musial targac z wawy az, a ja bym zapakował od jaska, no nie wiem sam, jak chcecie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK
Z Żyrardowem to się zobaczy czy dam rade ogarnąć fur do filmowania (zarósł brudem, nie wspominając o kołach ). Toruń z racji noclegu w hotelu i odległości dla mnie odpada, niestety na chwilę obecną 7 dych + paliwo to dużo dla mnie :oops: .
sagem, zachlać mnie nie tak łatwo a i zapracować się nie zamierzam więc na spendzie organizowanym przez Keczego raczej się pojawie.
sagem, zachlać mnie nie tak łatwo a i zapracować się nie zamierzam więc na spendzie organizowanym przez Keczego raczej się pojawie.
tylko nie w ta niedziele bo mam sesje wselna bo do tej pory nie udalo mi sie zrobic chyba ze chcecie popatrzec jak sie wydurniam :lol:deejay.ftb pisze:mam komplet mangelsow 4x100, jak zechcesz pokryc koszty przerzutu opon to nadadza sie i do Twojego ulepaŁysy_18 pisze: Szkoda że nie do B2 :mrgreen:
Paniska spotujem sie w najblizsza niedziele? Kolega archi-85 rzucil pomysl zeby zrobic spota u niego w Zyrardowie i troche pofilmowac - mnie sie zdawa ze czas juz najwyzszy bo sezon chyli sie ku koncowi, zaraz pozakladacie zestawy zimowe i bedziecie kwekac ze auta wygladaja niewyjsciowo - co Wy na to?
ps. czyli teraz 10.09 jest w toruniu a kiedy w lacku?? za tydzien?? bo do lącka sie wybieram
Panowie nie wiem czy w piątek dam rade. Jak teraz w ten piątek zaliczę mechanikę techniczą. To spoko, ale jeśli nie to drugi termin przypada właśnie w piątek przed wyjazdem:/ Na hotel nie wiem czy mnie będzie stać, a po za tym będę z dziewczyną, więc coś się wymyśli.
PS: Audi poskładana z tym że nowe poduchy od audi 100 2.3 nie wytrzymują:/ Jakoś zmontowałem, na jedynce nie ma co szarpać. Potem jest oki.
PS: Audi poskładana z tym że nowe poduchy od audi 100 2.3 nie wytrzymują:/ Jakoś zmontowałem, na jedynce nie ma co szarpać. Potem jest oki.
Ta od strony kierowcy. Silnik przechyla się na stronę prawą i ta lewa jest lekko podnoszona do góry. Pękła od podstawy. Przyspawał mi znajomy, bo to aluminium. Na razie się trzyma. Zapomniałem jeszcze sprawdzić drugiej poduszki na skrzyni. Takiej malutkiej. Możliwe, że to przez nią. Niestety podejrzewam że wiele z niej nie zostało, ale coś się wreza:)
W kwestii zlotu. To panowie naprawdę mi przykro ale ja w piątek nie pojadę. Muszę iść na egzamin. Ewentualnie około 13 bym dojechał.
W kwestii zlotu. To panowie naprawdę mi przykro ale ja w piątek nie pojadę. Muszę iść na egzamin. Ewentualnie około 13 bym dojechał.