[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wybacz ShoofeL, ale nie pozostawiasz mi wyboru. Nie zamierzam uchodzić za gołosłownego.IC69 pisze:Pozwólcie, że przypomnę wszystkim, co mówi 4-ty punkt regulaminu tego forum.
Cytat:
4. Prywatnym animozjom dawaj wyraz wyłącznie w listach prywatnych. Nie ma nic bardziej denerwującego i żenującego, niż oglądanie grona publicznie wyzywających się osób. Za złamanie tej zasady użytkownik otrzymuje ostrzeżenie.
Tym razem obejdzie się bez ostrzeżeń, ale kolejne tego typu posty będą nimi skutkowały.
I bardzo Cię proszę, nie tym tonem.ShoofeL pisze:Adminów i Moderatorów ostrzegam
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
panowie i panie, mozektos zabrac na spot kompa z kablem i przejsciowką na obd1? - jestem ugadany wstepnie z matem ale on ma mizerny stan baterii...
stawiam zlociste przy najblizszej okazji kolejnego mozliwego spota, bo dzis jestem bez dokumentow, portfela i srodkow do zycia, zapodzialy mi sie gdzies w firmie :shock:
wpadne na moment, bo z gorączką
stawiam zlociste przy najblizszej okazji kolejnego mozliwego spota, bo dzis jestem bez dokumentow, portfela i srodkow do zycia, zapodzialy mi sie gdzies w firmie :shock:
wpadne na moment, bo z gorączką