Audi coupe by Vigo - V8 ABZ sezon 2016 :)
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
No więc wygląda to to tak:D co prawda już kierownice zmieniłem na tą z coupe i kierunki na jasne, ale....
I to co oko cieszy najbardziej i jest udokumentowane:D
Plany na teraz:
Zmiana sprężyn na niskie i założenie felg 16x9" tych z coupe.
Dzisiaj wymiana filtrów, jutro wymiana oleju, i wycięcie kata. Później hamownia
I to co oko cieszy najbardziej i jest udokumentowane:D
Plany na teraz:
Zmiana sprężyn na niskie i założenie felg 16x9" tych z coupe.
Dzisiaj wymiana filtrów, jutro wymiana oleju, i wycięcie kata. Później hamownia
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Szczerze to już mam kupca na coupe:P ludzie widzą co się z autem robiło i w jakim jest stanie:) do 90tki przełożę tylko zawiechę i fele, bo chyba nawet z audio chcą brać. Sprzęt zawsze sobie można złożyć nowy i lepszy:) Dzisiaj wymieniłem filtry w 7a i już czuć różnicę. Zaraz po kupnie miała 148ps i 188nm Vmax 250km na rolkach hamowni, a zobaczymy jutro po zmianie filtrów i wycięciu katalizatora:) Powiem tak... dzisiaj wieczorną porą po mieście Mercedes CLK 200 nie mógł mnie dojść w trzech rundach:P
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
No i auto sprawdzone:D Lekki szok:P 167ps 219nm przy ok 6,8 tys obr Tylko dziwi mnie to, jak interpretować pomiar. Dwa dni temu zakres pomiaru był do 7tys obr/min pokazało te 148ps. Dzisiaj na koniec wykresu Pan z hamowni obciął pomiar do 6,7 tys bo stwierdził, że ten ogonek na końcu w chwili wrzucania na Neutral się nie liczy. W tym przypadku pierwszy pomiar zmienił się na 146ps i jak to rozumieć nie wiem.
Wycięliśmy dzisiaj przed tym pomiarem kata, został wymieniony filtr paliwa i powietrza. I różnica w jeździe jest masakryczna:) Wieczorem zrobię pomiar G-techem ile ma do setki, to będę miał porównanie zaraz po kupnie i teraz:) Normalnie zakochałem się w 7a:D hehe
Wycięliśmy dzisiaj przed tym pomiarem kata, został wymieniony filtr paliwa i powietrza. I różnica w jeździe jest masakryczna:) Wieczorem zrobię pomiar G-techem ile ma do setki, to będę miał porównanie zaraz po kupnie i teraz:) Normalnie zakochałem się w 7a:D hehe