Witam!
Jak w temacie. Leżałem dzisiaj pod kierownicą szukałem i znaleść nie mogłem. Co ciekawe schemat gdzie pokazany jest cały BSI się nie zgadza trochę. W sekcji M gdzie powinny być 4 Mki 74AK, M75S i jeszcze jakieś dwie, ja mam aż 6?... W miejscu gdzie rzekomo jest M75S mam wtyczkę żółtą ale jest ona ustawiona w pionie, a przecież M75S powinna być w poziomie. Dodatkowo informacją jest to, że mam ele. szyber.
Co w tym przypadku gdybym chciał sobie walnąć tylko przód w elektryce. Czy da się tego M75S ominąć.
Dodatkowo pytanie czy w B4 rok 95 muszę kupić taki panel:
http://moto.allegro.pl/przelacznik-szyb ... 94500.html
Czy taki:
http://moto.allegro.pl/panel-sterowania ... 31501.html
Resztę raczej ogarnę skacząc po tematach na forum.
Trudniejszym zadaniem jest części poznajdywać <osohozi>
Pozdrawiam
[80 B4] Elektryczne szyby - brak M75S
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
ten drugi jest dla starszej tapicerki
to ze sobie "walniesz" tylko przod czy komplet to niema znaczenia, bo tyl to takie uzupelnienie przodu i idzie tam wlasciwie po trzy przewody na drzwi,
jako ciekawostke ci napisze ze da sie to zrobic bez przekaznika, kiedys to bodajze kubik pisal gdzies
przeciez jest to plus po stacyjce, wiec sam plus staly ci nie starczy no chyba ze chcesz aby sie szyby nie rozlaczalay jak wychodzisz z autaxX80Xx pisze:Czy da się tego M75S ominąć.
to ze sobie "walniesz" tylko przod czy komplet to niema znaczenia, bo tyl to takie uzupelnienie przodu i idzie tam wlasciwie po trzy przewody na drzwi,
jako ciekawostke ci napisze ze da sie to zrobic bez przekaznika, kiedys to bodajze kubik pisal gdzies
Wiem, że samo L30 mi nie starczy dlatego pytam się czy nie da się tego ominąć np. pod czarny od stacyjki się wpiąć albo np. w M74AK bądź też w ten zajęty przez zółtą wtyczkę (od szybera?)Szara80tkaTdi pisze:przeciez jest to plus po stacyjce, wiec sam plus staly ci nie starczy no chyba ze chcesz aby sie szyby nie rozlaczalay jak wychodzisz z autaxX80Xx pisze:Czy da się tego M75S ominąć.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź bo nie chce kupić wszystkiego a potem się martwić, że BSI mam do wymiany (choć i tak już bym nawet się w to nie bawił...)
Dodatkowo pytanie w związku z postem pierwszym. Czy ja mam nową czy starą tapicerkę? Pytam bo nie wiem czy muszę kupić całą rączkę czy tylko same panele
Przepraszam za ujawnianie twarzy, ale innego tak dobrego nie mam :roll:
Uploaded with ImageShack.us
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z