[ 4000s quattro ] przedlift na warsztacie str. 13
Oj czepiaj się dalej.... wiadomo jak to jest jak się ma kilka aut i wiesz jak to jest też u mnie, jednym się jeździ a reszta się marnuje i żeby to rs2 było, to jak się zastoi to gówno z tego, i u ciebie i u mnie są między innymi zastane gnijące od stania auta. Do passka i 4000 się nie czepiam.duo pisze:czyli wg Ciebie moje podejście to marnowanie aut ? a które niby zmarnowałem ?masrepus pisze:Też bym chciał mieć takie podejście i czasami mi się to udaje, czyli kupić i postawić żeby gniło i nadal sie marnowało .michael80b3 pisze: chciałbym mieć takie podejście do tematu samochodów jak ty <ok>
Choć z najświeższych wiadomości wiem że audi aktualnie jest ujeżdżane, więc to nie potwierdza tego sposobu podejścia i jest zaprzeczeniem duo.
w 1994 roku mój ojciec jeździł na taxi jego ziomek z postoju miał B2 jasny zielony metalic .. jezuuuu jak mi sie ten wóz podobał od tamtej chwili zawsze mi się marzył B2 polift i jak ponad rok temu kupiłem takie sobie pierwsze auto na dodatek quattro byłem w niebo wzięty, ostatnimi czasy jednak dorosłem do polifta i chodziłem i kręciłem nosem, że szkoda ze sie polift trafił .. minął tydzień, może dwa i jest 4000s :mrgreen: Bóg jednak istnieje i czasem słucha co mówimy, a kto zasłuży ma fanty :mrgreen: generalnie to mi się i przed i polift podoba żałuję, że nie mogę obydwu zatrzymać póki co, ale przyjdzie jeszcze czas .. byle zdrowie było :mrgreen:Tighe pisze:Przód w tym aucie jest kosa, z dokładką będzie jeszcze lepiej, te lampy są extra. Za to tylne lampy przedliftowe (?) nigdy mi się nie podobały, srebrny miał lepsze Akurat trafiłeś na kolor który lubi jak go się często pieści, fajne auto <ok>
pozdrawiam Boga <ok>
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
keczy, nie zrozumiałeś,wolę zachowany w oryginale samochód niż po remoncie.
Najpiękniejsze są te z fabrycznym lakierem,chromami,tapicerką i całą galanterią pierwszą fabryczną i ładnie zachowaną.Postaw obok siebie dwa te same modele jeden po renowacji drugi pięknie zachowany nigdy nie remontowany wtedy zrozumiesz.
Najpiękniejsze są te z fabrycznym lakierem,chromami,tapicerką i całą galanterią pierwszą fabryczną i ładnie zachowaną.Postaw obok siebie dwa te same modele jeden po renowacji drugi pięknie zachowany nigdy nie remontowany wtedy zrozumiesz.