Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b4 sedan ] oslona tynego slupka

ODPOWIEDZ
jabko_nb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[b4 sedan ] oslona tynego slupka

Post autor: jabko_nb » 10 sie 2011, 09:37

witam
panowie mam problem z zamontowaniem ponownym osłony tylnego słupka a mianowicie nie chce mi dojść do samej szyby blokuje się i nie dochodzi , myślałem żeby ściągnąć plastik który jest przed samym słupkiem ale nie bardzo daje mi się ściągnąć. a wiec jak to zrobić żeby nie urwać niczego może macie jakiś sposób .

piotrpiter

Post autor: piotrpiter » 30 sie 2011, 16:24

jakmasz na kołki mocowanie to pewnie sie pokrzywiły a to one ustalaja cała geometrie proponuje zakupic noowe i bedzie ja ta lala.albo kabelki sie poprzemieszczały ....trzeba lukac i badac

Awatar użytkownika
Patrique
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Patryk
Model: Audi A4
Nadwozie: Avant
Silnik:

Post autor: Patrique » 30 sie 2011, 17:24

piotrpiter pisze:jakmasz na kołki mocowanie to pewnie sie pokrzywiły a to one ustalaja cała geometrie proponuje zakupic noowe i bedzie ja ta lala.albo kabelki sie poprzemieszczały ....trzeba lukac i badac
dokładnie, tak jak pisze kolega. W większości markowych sieciach z częściami motoryzacyjnymi można bez problemu kupić takie spinki montażowe. Stare od razu warto dać do kosza, bo pod wpływem lat i wahań temperatury nie nadają się już do niczego bo są z reguły tak zdeformowane.

grazalbn
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grazalbn » 10 wrz 2011, 10:55

witam, mam pytanko czy ktoś może orientuje się gdzie mogę kupić nakładki tylnych słupków do kombi b4??? szukam w necie i nic... :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl