Radio - Sony vs Alpine
No i teraz mam poważny dylemat,znalazłem jedno nowe radio Alpina i drugie używane jedo to seria CDA mianowicie CDA-9884R i nówka z serii CDE-9883Ri mezik0 i inni polecili by na pewno CDA tylko nie wiem czy by było mi potrzebne takie radio większość funkcji i tak nie wykorzystałbym ponieważ nie planował bym montażu jakiegoś porządnego audio,więc CDE było by lepszą propozycją dla mnie,a później jakby się znalazłyby pieniądze na audio to i CDE też by dobrze grało
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 21:14 przez Gawlik, łącznie zmieniany 1 raz.
Przereklamowany?? jak kupiłeś nowego szita za 400zł to oczywiście za tą samą cenę jest możliwość wyrwanie seri CDA i moim zdaniem oferuje wiele ale żeby to poczuć trzeba mieć system taki by radio w pełni się spełniało ja przy 2 wzmakach mojej starej szafy nie zamienił bym na nic innego możliwość pełnej kontroli i pełnego ustawienia dla każdego kanału z osobna i wiele wiele innych więc czy ja wiem czy taka przereklamowana zależy bo te nowe radyjka po 300-400zł różnią się tylko obudową a co do tej idy czy tam tego pionka za tą cene nowego można wyrwać bardzo bardzo profi starszą półkę ;p ale to tylko moje zdanie może przez to ze gustuje w starociach
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Seria CDA odpadała bo za mały wyświetlacz idzie się pogubić z Mp3. Potrzebowałem z dużym czytelnym wyświetlaczem z kilkoma wierszami. I padło na te dwa radyjka cenowo podobne dawałem 1600zł. Nie potrzebowałem CD. No i niestety dałem ciała Pioneer przewyższa technologicznie Alpine w tych modelach potrafi więcej.
Dlatego ta marka już dla mnie nie będzie istnieć to pierwsze i ostatnie radio jakie kupiłem tej marki.
Dlatego ta marka już dla mnie nie będzie istnieć to pierwsze i ostatnie radio jakie kupiłem tej marki.