Zakonczenie sezonu - 30.09-02.10. Grabina
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Pany czas ucieka, nie prosic o podanie terminu tylko proponowac i sie okreslac!
moja propozycja: 23-25.09.11 czyli weekend nastepny po Toruniu - komu pasuje reka w gore i ogarniamy temat, komu nie pasuje wrzucac swoje propozycje a nie czekac na gotowe. Kolczat, Twojego zdania juz wysluchalismy wiec nie musisz sie powtarzac
moja propozycja: 23-25.09.11 czyli weekend nastepny po Toruniu - komu pasuje reka w gore i ogarniamy temat, komu nie pasuje wrzucac swoje propozycje a nie czekac na gotowe. Kolczat, Twojego zdania juz wysluchalismy wiec nie musisz sie powtarzac
Jestem jak najbardziej za. Dzwonilem przed chwila do wlasciciela osrodka i sprawa przedstawia sie nastepujaco.
Dostepnych jest 5-6 domkow 4 osobowych, cena ugadana za lozko to 35pln za dobe przy czym doba zaczyna sie od momentu naszego wspolnego przybycia, mysle jednak, ze na miejscu bedzie mozliwosc dogadania sie o nizsza cene. Mamy czas do piatku na okreslenie sie kto jedzie :!:
Osrodek zostanie otwarty tylko dla nas zatem wlasciciel poprosil o ew zaliczke w celu potwierdzenia naszego przybycia i ogarniecia domkow( posciel itd).
Prosze o konkretne i przemyslane zgloszenia do konca tego tygodnia w ktorym podam numer konta na ew zaliczki.
Zachecam wszystkich do przyjazdu
<pijaczek>
Dostepnych jest 5-6 domkow 4 osobowych, cena ugadana za lozko to 35pln za dobe przy czym doba zaczyna sie od momentu naszego wspolnego przybycia, mysle jednak, ze na miejscu bedzie mozliwosc dogadania sie o nizsza cene. Mamy czas do piatku na okreslenie sie kto jedzie :!:
Osrodek zostanie otwarty tylko dla nas zatem wlasciciel poprosil o ew zaliczke w celu potwierdzenia naszego przybycia i ogarniecia domkow( posciel itd).
Prosze o konkretne i przemyslane zgloszenia do konca tego tygodnia w ktorym podam numer konta na ew zaliczki.
Zachecam wszystkich do przyjazdu
<pijaczek>
-
- Forum Audi 80
1. deejay.ftb + zona
2. Keczy + zona
3. Slonik(wpisalem za Ciebie :mrgreen: )
4. Jasiu1990(to moje terytorium ^^)
5. sagem
6. archi-85 +zona
termin obojetny aby pogoda dopisala bo w deszcz nie jade :-|
tylko nie jestem pewien czy przyjade w sobote czy w piatek bo zona ma szkole :mrgreen:
ale na miejscu bede szukal kwatery a jak nic nie znajde to do domu sie wróce i nastepnego dnia znowu przyjade bo mam tylko 85.5 km.
Moze juz filtr mi przysla to bedzie ladniej pod maska <ok>
namowie znajomych to przyjedziemy razem
2. Keczy + zona
3. Slonik(wpisalem za Ciebie :mrgreen: )
4. Jasiu1990(to moje terytorium ^^)
5. sagem
6. archi-85 +zona
termin obojetny aby pogoda dopisala bo w deszcz nie jade :-|
tylko nie jestem pewien czy przyjade w sobote czy w piatek bo zona ma szkole :mrgreen:
ale na miejscu bede szukal kwatery a jak nic nie znajde to do domu sie wróce i nastepnego dnia znowu przyjade bo mam tylko 85.5 km.
Moze juz filtr mi przysla to bedzie ladniej pod maska <ok>
namowie znajomych to przyjedziemy razem
-
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Oczywiście, z kim jak z kim ale z desem napić się trzebadeejay.ftb pisze:czuje sie zagiety, nie wiem jak Wy ale ja bardzo chce zobaczyc jak Pawel pcha eSke - przesuwamy termin o tydzien?DeS pisze:Termin 23-25 dla mnie jest niestety nie do zaakceptowania - "Judgement Day".
Proponuję 30-02.10.11. Moje 0.03 pln.