..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
Są to chińczyki, nie ma na nich wybitej nazwy żadnej firmy. Jeżdżę na nich na co dzień i póki co są proste.faraon20 pisze:Dużo jeździsz na tych felgach? Jak się sprawują? Szukam opinii ogólnie o tym modelu i wykonaniu. Wybite jest na nich że jest to produkt Dare Motorsports? Bo boję się że to są jakieś chińczyki.
Ostatni detal do felg, dekielki. Zdecydowałem się na konserwatywne rozwiązanie, czyli znaczek audi zamiast BBS gdyż BBS'y to to jednak nie są. Nie lubię udawania że coś jest tym czym nie jest.
Sorry za syf, ale pogodę mamy jaką mamy
Dawno mnie tu nie było, w zasadzie nic się nie dzieje póki co grubszego.
W ostatnim czasie zrobiłem coś o co suszono mi głowę od nie wiem kiedy nawet, gazowlotek wyprowadził się ze zderzaka i trafił pod klapkę wlewu
Niedługo dziura po nim zostanie załatana oryginalnym plastikiem z innego zderzaka.
Z takich pierdółek to zrobiłem ramkę grilla na czarny mat do porządku, znudziło mi się malowanie jej co kilka miesięcy więc została oklejona termoplastyczną folią.
Fotki oczywiście robione odkurzaczem
W ostatnim czasie zrobiłem coś o co suszono mi głowę od nie wiem kiedy nawet, gazowlotek wyprowadził się ze zderzaka i trafił pod klapkę wlewu
Niedługo dziura po nim zostanie załatana oryginalnym plastikiem z innego zderzaka.
Z takich pierdółek to zrobiłem ramkę grilla na czarny mat do porządku, znudziło mi się malowanie jej co kilka miesięcy więc została oklejona termoplastyczną folią.
Fotki oczywiście robione odkurzaczem
Ezumaru, Dzięki, już się rozglądalem kupiłeś tą? http://allegro.pl/folia-na-progi-slupki ... 70976.html czy warto coś droższego?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Najwięcej roboty jest z odklejeniem ramki od grilla - trzeba do tego użyć lutownicy kolbowej. Później już tylko przyklejasz folię przy pomocy suszarki do włosów i z powrotem kleisz ramkę do grillaMabrothrax pisze:Ja miałem gryll malować, ale widzę, że folią to ładniej wygląda :mrgreen: dużo roboty z oklejaniem?