[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
no i zaliczony spontan pod Tesco :mrgreen: Matt1988 i koledzy spod Raciborza, którzy zauważyli nasze 80ki i zatoczyli do nas ładną 100ką :lol: :lol:
Kwietniu nie pamiętam kiedy ostatnio ale kilka razy byłem na jednej i drugiej górce :lol: to rzut beretem ode mnie
monia855 no ja cały czas myśle o Porębie i nocnym spocie ale to wszystko zależy od frekwencji
Kwietniu nie pamiętam kiedy ostatnio ale kilka razy byłem na jednej i drugiej górce :lol: to rzut beretem ode mnie
monia855 no ja cały czas myśle o Porębie i nocnym spocie ale to wszystko zależy od frekwencji
Tak więc moi kochani dzisiaj wyjazd do domu i nie wiem kiedy wrócę bo na uniwerku dopiero 24go będzie prof., a na chwile obecną nic innego mnie tu nic nie trzyma. Życzę wam miłych spotów regularnych i nie regularnych. Pozdrowionka.
P.S. jak przyjade to postaram się skompletować sprzęt do Autokina powinien jeszcze gdzieś leżeć w klubie to się zrobi seans „Żelu Dance” na ścianie z Real`a, ale nic nie obiecuje ostatnio go widziałem 5lat temu.
P.S. jak przyjade to postaram się skompletować sprzęt do Autokina powinien jeszcze gdzieś leżeć w klubie to się zrobi seans „Żelu Dance” na ścianie z Real`a, ale nic nie obiecuje ostatnio go widziałem 5lat temu.