[ 4000s quattro ] przedlift na warsztacie str. 13
luk_OP_Q89, po czesci masz racje jesli mowimy o autach ktore sa w stanie idealnym, to 4000 juz na zdjeciach wyglada na zmeczone. Z innej jednak strony wiem z wlasnego doswiadczenia, ze mozna odrestaurowac auto lepiej niz wyszlo z fabryki poczawszy od lakieru, ktory generalnie bez problemu mozna polozyc lepiej i z mniejsza grocholandia, a skonczywszy na chromach :->
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
czekajcie sobie ile chcecie ja robię swoje i sprzedam to auto owszem nawet i za miesiąc jeżeli kupię lepsze od niego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: póki co przy tym coś tam robię i będę nadal robić .. zacząłem ogaranić ale ostatnie dni niestety wstrzymały pracę, jutro jednak wracam do życia i do działań także nad autem .. w niedzielę zlot w sitańcu i mam zamiar pokazać się tam godnie wyglądającym autem.
Grzegorz7A, pisze bez zlosliwosci(bo i moje auto ma mase mankamentow) i to co widze na zdjeciach wiec nie zrozum mnie zle ale nie widze sensu cukrowania na sile... :-> Nie widzisz na fotach, ze np na spojlerze odchodzi lakier, wgniotkow tez nie widzisz? Sam Dou napisal, ze duzo rzeczy nie dziala zatem dla mnie takie auto jest zmeczone zyciem, a nie stanem idealnym jak ktos tam chyba napisal. Jest olbrzymi plus takiego stanu auta, jest przy nim co robic i nudno nie bedzie, a wlasnie o to w tym wszystkim chodzi
keczy nie zebym chwalil swoje auto ale ja właśnie uważam że zmęczone nie jest - zmęczone znaczy zniszczone jak dla mnie a ono nawet mocno zuzyte nie jest a to ze nie działają el lustra tempomat czy klima to nie jest problem trudno byłoby się spodzeiwać po chłopu ze wsi po 60tce taki zwykłym prostym żeby pilnował takich tematów na szczęście nic nie niszczył jak przestało działać i nie umiał naprawić to nie ruszał tego i tyle. Nie ma w aucie ani jedengo wieśniackiego patentu, chwała mu za to :mrgreen: a to ze po 30 latach łuszczy się farba z gumowego spoilera to dla Ciebie jest zmęczone auto ? poczekaj na zdjęcia z nadchodzącej niedzieli jak auto będzie wymyte i wypolerowane bo dotychczasowe zdjęcia robione były auto które nigdy nie było polerowane pastowane i stało raz w stodole raz pod drzewem i ma 30 lat juz prawie a przy tym słuzyło do codziennego użytku :!:
duo, kazdy inaczej rozumie slowo "zmeczone", a to co napisalem odnosilo sie do stwierdzenia, ze auto jest w super stanie itd. Nie watpie tez, ze po kilku zabiegach kosmetycznych auto odzyska blask, nie traktuj moich wypowiedzi jako atak, po prostu pisze szczerze co mysle po luknieciu zdjec i to wszystko
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: