Zakończenie sezonu VAG ŁÓDŻ 2011 r.
Zakończenie sezonu VAG ŁÓDŻ 2011 r.
Link do tematu: http://www.vaglodz.pl/viewtopic.php?p=33103#33103
VAGLODZ serdecznie zaprasza posiadaczy aut z grupy VAG na zakończenie sezonu 2011r.,które odbędzie się 25.09.2011r. na Łódzkim Kaloryferze (ul. Wycieczkowa) o godzinie 10.00
Osoby chętne na "przejazd przez miasto" zapraszamy na zbiórkę pod Halą Sportową o godzinie 9.30.
Przewidywane atrakcje:
przeciąganie liny
najładniejsza auto zlotu (ok. godziny 14.00)
najniższe auto zlotu (ok. godziny 11.00)
SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!! :logo:
i do zobaczenia 25 września
Parking na którym będzie organizowane rozpoczęcie
W konkursach na najładniejsze auto zlotu , najniższe auto zlotu, przewidziany jest zestaw upominków ufundowany przez firmę Bednarek .
Kolczu mam Ciebie już dość , raz przyjechałes na zlot a wtedy zaczynalismy , w tym roku audi na ropoczeciu audi bylo sporo i wszyscy dobrze sie bawili co wysylam zaproszenie na zlot to ty jak ta katarynka ze to zlot vw , nie prawda ten zlot integruje ludzi a jest to trudne ja są takie osoby jak ty które nic nie pomagają a wrecz przeciwnie .
Temat o rozpoczeciou dla przypomnienia
Az specjalnie się wybiorę skoro ma byc inaczej Tylko szkoda ze co zaproszenie na plakacie jest zawsze jakieś VAŁ WEEEgrandi pisze:Kolczu mam Ciebie już dość , raz przyjechałes na zlot a wtedy zaczynalismy , w tym roku audi na ropoczeciu audi bylo sporo i wszyscy dobrze sie bawili co wysylam zaproszenie na zlot to ty jak ta katarynka ze to zlot vw , nie prawda ten zlot integruje ludzi a jest to trudne ja są takie osoby jak ty które nic nie pomagają a wrecz przeciwnie .
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
albo co Ci za róznica czy tam beda audi czy vał weje i na plakacie jest vał wej jak ty i tak juz sie rozstales z ta marka
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2011, 20:20 przez delik, łącznie zmieniany 1 raz.
kolczu pisze:Az specjalnie się wybiorę skoro ma byc inaczej Tylko szkoda ze co zaproszenie na plakacie jest zawsze jakieś VAŁ WEEEgrandi pisze:Kolczu mam Ciebie już dość , raz przyjechałes na zlot a wtedy zaczynalismy , w tym roku audi na ropoczeciu audi bylo sporo i wszyscy dobrze sie bawili co wysylam zaproszenie na zlot to ty jak ta katarynka ze to zlot vw , nie prawda ten zlot integruje ludzi a jest to trudne ja są takie osoby jak ty które nic nie pomagają a wrecz przeciwnie .
Nooo bo bez gwiazdy nie ma jazdy.
Niestety rdzawi się nie spotykają <lol>
Bo o jak z Alfistami tylko że wy spotykacie się u blacharza.
:mrgreen:
- Ptaku KST
- Forum Audi 80
powiem tak byłem już 3 razy na tych imprezach i jest zawsze kilka audi i to są rodzynki wśród vw przyjeżdża ekipa z Pabianic b2 są tez b4 ja powiem tak ze dla mnie wypowiedzi kolcza są zbędne ma swoją gwiazdę niech jeździ na zloty nią a nie teraz wytrząsa się i robi zamieszanie jak w innym temacie z tym ze on by naprawiał nie pamiętam kogo tam avanta i jeździł i też była dyskusja wiecznie coś nie pasuje przez takich ludzi nie ma złotów spotów i tylko każdy ma niechęć to jest moje zdanie w tym temacie