[Sprzedawca] forumowicz MUNIOR
Przekładka bosch-pierburg MUNIOR
Z czystym sercem polecam Mariusza i usługę przekładki klamotów z Boscha na Pierburga. Jeśli ktoś ma wątpliwości, bo przerażają go koszty, bo za daleko to niech ma na uwadze, że sama usługa jest śmiesznie tania jak na swoją złożoność, a ja jechałem do MUNIOR`a ponad 300km w jedną stronę i NIE ŻAŁUJĘ. Wszystko było gotowe w kilka godzin. Poza tym swoje stare graty można zawsze sprzedać jeśli są sprawne. Ja swojego auta po tym zabiegu nie poznaję, jeździ rewelacyjnie, mam teraz pełną diagnostykę i nie umieram ze strachu, że znowu padnie mi nastawnik potencjometryczny, a i tempomat mogę bez problemu dołożyć. Jest pięknie, dzięki Mariusz <ok>
W związku z licznymi PW: po wszelkie informacje dotyczące przekładki (w tym o cenę) kontaktujcie się proszę z MUNIOREM. On naprawdę nie gryzie i jest bardzo kontaktowy <ok>
W związku z licznymi PW: po wszelkie informacje dotyczące przekładki (w tym o cenę) kontaktujcie się proszę z MUNIOREM. On naprawdę nie gryzie i jest bardzo kontaktowy <ok>
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 16:50 przez maykel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Cóż. Ja dziękuję jeszcze bardziej niż poprzednicy Jeszcze raz wielki dzięki Mariusz! Przy każdej okazji przy jakiej Cię tylko spotkam masz u mnie duże ! Usługa wykonana świetnie. Samochód inaczej jeździ. Co prawda nie doprowadziłem go jeszcze całkiem do ładu, ale powoli wszystko się ogarnie. Teraz mam chrapkę na czipa z kompem 16 bitowym. Ehh...połknąłem bakcyla. Pełna diagnostyka to jest to czego mi brakowało.
- tokarka606
- Forum Audi 80
[Sprzedawca] forumowicz MUNIOR
Zdecydowanie polecam.
Bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka a po za tym fachowo doradzi.
Pozdro
Bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka a po za tym fachowo doradzi.
Pozdro
- hackthemilk
- Forum Audi 80
Przyszła kolej na mnie :lol: :lol:
Wielkie dzięki Mariusz za doprowadzenie mojego Zetora do porządku
W końcu po długich i różnych przygodach mogę cieszyć sie drugą młodością mojej Audini, heh co pierburg to pierburg :lol: :lol:
Śmiało polecam kolege MUNIORA, warto nieraz przegnać pół Polski ale przynajmniej robota zrobiona fachowo :lol: :lol:
Wielkie dzięki Mariusz za doprowadzenie mojego Zetora do porządku
W końcu po długich i różnych przygodach mogę cieszyć sie drugą młodością mojej Audini, heh co pierburg to pierburg :lol: :lol:
Śmiało polecam kolege MUNIORA, warto nieraz przegnać pół Polski ale przynajmniej robota zrobiona fachowo :lol: :lol:
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80