Audi 90 Hawaii Air ride Custom
Witam coś się ruszyło :
felgi 17 rh zw1 8j 4x100 całe w polerce
adaptery 3cm
pomarańczowa bra na maskę
naklejki na tylnej szybie i na klapce wlewu paliwa i serduszko pomarańczowe z boku
bagażnik dachowy
osłony na deskę surfingową
gwint spax 28 stopniowa regulacja twardości gaz krypton tył pojechał do kolegi z klubu do przerobienia
nowe tarcze brembo tył
nowe linki
nowe klocki
nowy akumulator centra
ac bc wystarczy podłączyć
tablica hawaii
reszta niebawem
audi stoi i się kurzy bi cały czas jeżdżę vałką 90tka na zime idzie do garażu pozdrawiam:D
felgi 17 rh zw1 8j 4x100 całe w polerce
adaptery 3cm
pomarańczowa bra na maskę
naklejki na tylnej szybie i na klapce wlewu paliwa i serduszko pomarańczowe z boku
bagażnik dachowy
osłony na deskę surfingową
gwint spax 28 stopniowa regulacja twardości gaz krypton tył pojechał do kolegi z klubu do przerobienia
nowe tarcze brembo tył
nowe linki
nowe klocki
nowy akumulator centra
ac bc wystarczy podłączyć
tablica hawaii
reszta niebawem
audi stoi i się kurzy bi cały czas jeżdżę vałką 90tka na zime idzie do garażu pozdrawiam:D
szuan pisze:testowales tego spaxa? jest to twarde? ogladałem wlasnie same amortyzatory z reg twardosci i cena nawet przyzwoita ale wlasnie jak z twardoscia?
pzdr
Wiesz jeszcze nie zakładałem dopiero może w następnym tygodniu ale jak jest regulacja to pewnie się to wyreguluje jak założę dam ci znać:)
ciesze się że robię coś dobrego i komuś to się podoba:) atlas, duo ma rację te graty przewyższyły parę razy koszt auta ale to tylko pieniądze a wiem że auta nie sprzedam nigdy zderzaki usa trochę kosztowały ale za sam gwint kupił bym jedną dobrą lub dwie rozklekotane 90tki:) . Ale kocham to co robię i będę robił to nadal:)