[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
Jeszcze wszystko nie poskładane zostało jeszcze sporo detali ale jakieś takie podglądowe zdjęcia całości wrzucam, zaznaczam ze wszystko jest jeszcze do spasowania.
,
,
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:10 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
Tobie mogę ten sam cytat przytoczyć, więc po co to ?KoralB3 pisze:Marcin_89,
taktownie napisał/a:
wsyzstko jest jeszcze do spasowania.
Co do dokładki to chłopaki mają racje żebyś dał w kolor bo dziwnie teraz jakoś to wygląda.
Odnośnie kołpaków - spojrzałem na poprzednią stronę i widzę, że masz takowe, więc <ok>
spokojnie, wsyzstko jest jeszcze do ogarniecia, kolpaczki musze odmalowac ale musze dobrac farbe zeby kolor byl tak jak oryginalny, co do dokladek to wlasnie mysle sam sie zastanawiam, mysle zeby progi tez pomalowac strukturka tak jak dokladki, ewentualnie wszystko w kolor do listew i zalozyc listwy albo zostawic tak jak jest, tylko ze dolozyc listwy, sam nie wiem, narazie doprowadzam wszystko do porzadku, sporo rzeczy jeszcze sie maluje jakies pierdoy srubeczki, nadkola plastikowe itd, wnetrze do prania, opony do wyczyszczenia.
z tymi lampami jezdze pol roku, poza tym to jest folia wiec zawsze mozna zerwac a przednie boczne szyby to akurat mala broszka, auto ma wygladac, a przeglad to pikus, Pan Pikus Nad ta reklama pomysle bo na innych forach tez mi to ludzie sugeruja, kolo bedzie po zimie, myslalem nad ta poszerzana stala, ale ciagle marza mi sie bbsy rsy w fajnym malowaniu, teraz idzie zima wiec kol nie ruszam chyba ze trafie jakies fajne zimowe 15-tki, docelowo ma byc 16 cali, zobaczymy, poki co teraz ogarniam cala reszte no i zaczynam poszukiwania zdrowego motoru bo teraz auto sie blyszyczy a chodzi jak stary traktor
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:07 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.