gruzzz i tona spamu
To teraz kilka żaluzji ode mnie <ok>
tosz to takie wysokie się wydaje myślisz o glebie :?:
dlaczemu felgi są całe czarne :?: wg nie widać że to jest szerokie ja to tam bym dowalił jakie szachy lub coś strasznego :mrgreen:
tył mogl by jeszcze troszku bardziej wystawać <rotfl2>
po co chcesz wsio łądnie spasowywać to rost czy cult ja się pytam :mrgreen:
na dach zawita szachównica :?:
tylne lampki fajnie by wyglądały gdyby były czarne
grill mnie jakoś nie pasuje albo znaczek na czarno albo wcale takie moje zdanie :->
a i zdjęcie od tyłu bym prosił :mrgreen: bo tak też jest fajno <rotfl2>
moze ramki reflektorów na żółto :?:
i dlaczemu tylko gazolina :?:
A ogólnie to jest miło
tosz to takie wysokie się wydaje myślisz o glebie :?:
dlaczemu felgi są całe czarne :?: wg nie widać że to jest szerokie ja to tam bym dowalił jakie szachy lub coś strasznego :mrgreen:
tył mogl by jeszcze troszku bardziej wystawać <rotfl2>
po co chcesz wsio łądnie spasowywać to rost czy cult ja się pytam :mrgreen:
na dach zawita szachównica :?:
tylne lampki fajnie by wyglądały gdyby były czarne
grill mnie jakoś nie pasuje albo znaczek na czarno albo wcale takie moje zdanie :->
a i zdjęcie od tyłu bym prosił :mrgreen: bo tak też jest fajno <rotfl2>
moze ramki reflektorów na żółto :?:
i dlaczemu tylko gazolina :?:
A ogólnie to jest miło
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
poszukuje gwintu, lub może airZayebatsu pisze: tosz to takie wysokie się wydaje myślisz o glebie :?:
robione na szybkiego, w następnym sezonie będzie niespodziankaZayebatsu pisze: dlaczemu felgi są całe czarne :?: wg nie widać że to jest szerokie
wszytskie felgi są 8j <ok>Zayebatsu pisze: tył mogl by jeszcze troszku bardziej wystawać <rotfl2>
bo nie zawsze będzie rostemZayebatsu pisze: po co chcesz wsio łądnie spasowywać to rost czy cult ja się pytam :mrgreen:
nie, co za dużo, to nie zdrowoZayebatsu pisze: na dach zawita szachównica :?:
czarne na pewno nie, ewentualnie ameryka, nic innego. Od 90 blendy też nie chcę.Zayebatsu pisze: tylne lampki fajnie by wyglądały gdyby były czarne
pomyślimy nad czarnym znaczkiem. Bez znaczka to pedał, znaczek musi być.Zayebatsu pisze: grill mnie jakoś nie pasuje albo znaczek na czarno albo wcale takie moje zdanie :->
wymaga malowania... dlatego nie robiłem zdjęć, bo jest w epoksydzie, co nie wygląda zbyt okazaleZayebatsu pisze: a i zdjęcie od tyłu bym prosił :mrgreen: bo tak też jest fajno <rotfl2>
bo nie mam instalacji (w ogóle) do benzyny, nie mam sterownika, nie ma niczego, żeby chodził na benzynie, baku też nie ma, ani benzyny w tym aucie... <ok>Zayebatsu pisze: i dlaczemu tylko gazolina :?:
się gra się maZayebatsu pisze: A ogólnie to jest miło
Dobra droga <ok>spaykee pisze:poszukuje gwintu, lub może airZayebatsu pisze: tosz to takie wysokie się wydaje myślisz o glebie :?:
Będą różowe kwiatószki z perkalikowoturkusowymi kokardeczkami w kratkę :?:spaykee pisze:robione na szybkiego, w następnym sezonie będzie niespodziankaZayebatsu pisze: dlaczemu felgi są całe czarne :?: wg nie widać że to jest szerokie
spaykee pisze:wszytskie felgi są 8j <ok>Zayebatsu pisze: tył mogl by jeszcze troszku bardziej wystawać <rotfl2>
Tył mógł być jednak 9j <fiu fiu>
Zrobisz go na dubaja :?:spaykee pisze:bo nie zawsze będzie rostemZayebatsu pisze: po co chcesz wsio łądnie spasowywać to rost czy cult ja się pytam :mrgreen:
No jeszcze na którymś ze zlotów ktoś by Ci zaczął w szachy na aucie grać <haha>spaykee pisze:nie, co za dużo, to nie zdrowoZayebatsu pisze: na dach zawita szachównica :?:
Nie wiesz co dobre Jak będzie USA to dostaniesz ciastko <ok>spaykee pisze:czarne na pewno nie, ewentualnie ameryka, nic innego. Od 90 blendy też nie chcę.Zayebatsu pisze: tylne lampki fajnie by wyglądały gdyby były czarne
Twierdzisz ze nie lubię pań xD Mam jeden znaczek na aucie i jak na razie mi wystarcza 8-) Pomaluj na czarno będzie git lub na biało <ok>spaykee pisze:pomyślimy nad czarnym znaczkiem. Bez znaczka to pedał, znaczek musi być.Zayebatsu pisze: grill mnie jakoś nie pasuje albo znaczek na czarno albo wcale takie moje zdanie :->
ja nie pytam co tam jest tylko zdjęcie chce i sam ocenie jak wygląda :mrgreen:spaykee pisze:wymaga malowania... dlatego nie robiłem zdjęć, bo jest w epoksydzie, co nie wygląda zbyt okazaleZayebatsu pisze: a i zdjęcie od tyłu bym prosił :mrgreen: bo tak też jest fajno <rotfl2>
Jak kto lubi <zeby>spaykee pisze:bo nie mam instalacji (w ogóle) do benzyny, nie mam sterownika, nie ma niczego, żeby chodził na benzynie, baku też nie ma, ani benzyny w tym aucie... <ok>Zayebatsu pisze: i dlaczemu tylko gazolina :?:
spaykee pisze:się gra się maZayebatsu pisze: A ogólnie to jest miło
I oby do przodu
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
znaczy ponad pół miliona dla mojego 1,6, czy nieznany dla 2,3?wujo1 pisze:przebieg se realny ustaw
dokładnie takZayebatsu pisze: Będą różowe kwiatószki z perkalikowoturkusowymi kokardeczkami w kratkę :?:
felgi mają u mnie wieczność, a następone auto to kfatro...Zayebatsu pisze: Tył mógł być jednak 9j <fiu fiu>
może kiedyś, jak finansowo dam radęZayebatsu pisze: Zrobisz go na dubaja :?:
mowilem, że nie lubie ciastek?Zayebatsu pisze: Nie wiesz co dobre Jak będzie USA to dostaniesz ciastko <ok>
podumamy, mamy czasZayebatsu pisze: Pomaluj na czarno będzie git lub na biało <ok>
to lubi jeździć bokami...Zayebatsu pisze: I oby do przodu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dziękuję, sam też jestem bardzo zadowolony :mrgreen:deejay.ftb pisze:kurna, nie spodziewalem sie ze ten motur moze tak zamiatac tym nadwoziem, <ok> .
oczywiście dam znać. <ok> No i poważnie rozważam patent z grzaniem reduktora. <ok> jesli będzie jakikolwiek problem, dam znać. :mrgreen: Ale nie przewiduję.deejay.ftb pisze:i bez kitu, koncepcja zasilania wylacznie faza lotna okazuje sie nad wyraz sluszna, koniecznie zrelacjonuj jak sie beda sprawowac patenty na zime bo chcialbym to kiedys zmalpowac.
Do którego silnika chcesz to ,,zastosować'' 7A czy AEL?! :roll:deejay.ftb pisze:kurna, nie spodziewalem sie ze ten motur moze tak zamiatac tym nadwoziem, <ok>.
i bez kitu, koncepcja zasilania wylacznie faza lotna okazuje sie nad wyraz sluszna, koniecznie zrelacjonuj jak sie beda sprawowac patenty na zime bo chcialbym to kiedys zmalpowac.
<haha>skoti pisze:Do którego silnika chcesz to ,,zastosować'' 7A czy AEL?! :roll:deejay.ftb pisze:kurna, nie spodziewalem sie ze ten motur moze tak zamiatac tym nadwoziem, <ok>.
i bez kitu, koncepcja zasilania wylacznie faza lotna okazuje sie nad wyraz sluszna, koniecznie zrelacjonuj jak sie beda sprawowac patenty na zime bo chcialbym to kiedys zmalpowac.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nakvrwiam salta :lol: :lol: :lol: jutro znowu auto trafia na warsztat, wymiana wsyztskiego, co spsute, a po torze, wszystko zaczęło walić, także parę stówek pęknie.sagem pisze: spajki jazda na sprawdzenie toru była najlepsza <ok>
do webasto potrzeba paliwa, webasto na LPG nie bangla :mrgreen: a ja mimo, że bardzo lubię zapach benzyny, tak mnie na nią nie stać :lol: wolę dalej po staremu rzeźbić z gównie :lol: może się uda z gówna bat ukręcić <ok>IC69 pisze: Webasto se załóż.
znam 7A w B2, które chodzi na identycznym patencie. tu nie ma nic do śmiania. Chcieć, to móc. Ja wiem, że jest wielu przeciwników gazu. I nie mam się zamiaru z nikim sprzeczać i udowadniać, że gaz nie szkodzi. <ok>duo pisze: <haha>