Jak jest po mistrzowsku umyte, do tego markowa lustrzanka ze statywem i juz mamy extra fotki. Cabriolety to wdzięczny obiekt do fotografowania. W sumie racja bo jego zdjęcia sa dobrze skadrowane i oswietlone Atlasowi chyba kamien z serca spadł ze tylko znaczek sie nie podoba. :mrgreen:Kolczat pisze:...chodzilo mi wlasnie ze Atals robi ostatnio swietne foty, choc pewnie sie nad nimi nie spuszczal bo jego auto w kazdym kadrze wygalda wysmienicie
[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Dla mnie nieważne czym myje, każdy ma jakieś swoje kosmetyki do mycia auta. Kolor choćby nie wiadomo jaki był jest kwestią gustu. Na jednych kolorach zabrudzenia widać bardziej, a na innych mniej. Spuszczać to się można nad kobietą a nie nad autem. :roll: :lol: Grill zapowiada sie ciekawie z czarną ramka zewnetrzną.
Ja zawsze myłem tylko samą wodą dopiero niedawno dowiedziałem się, że to złe rozwiązanie i zakupiłem kilka środków meguiarsa. Woskowałem dotychczas tylko raz, żmudna to robota.
Dziś fotele przeszły w posiadanie usera Damiango i niech mu służą A ja wrzuciłem fotel kierowcy i przymierzałem podłokietnik. Będę musiał przyciąć tunel, dlatego jeszcze nie ma go wewnątrz.
Grill jeszcze nie jest super równo. Będą poprawki + dodanie emblematu. To taka robota na kacu...
Podlokietnik w powietrzu
Dziś fotele przeszły w posiadanie usera Damiango i niech mu służą A ja wrzuciłem fotel kierowcy i przymierzałem podłokietnik. Będę musiał przyciąć tunel, dlatego jeszcze nie ma go wewnątrz.
Grill jeszcze nie jest super równo. Będą poprawki + dodanie emblematu. To taka robota na kacu...
Podlokietnik w powietrzu
Rondle 8,5/10x18" 5x120 do sprzedania za 2600zł jbc.
Na kacu nic mi nie wychodzi... i tak, że jakieś zdjęcia dałem radę pstryknąć, w końcu VT muszę zrobić jak by wyglądała częściowo czarna ramka.
Damin, miło było Was poznać i może do zobaczenia na jakimś zlociku!
Fotele z A4 cabrio. Mam jeszcze do nich ori zagłówki takie same jak w starym cabrio po lifcie. Ale te mi się bardziej podobają. Jeszcze kierownicę bym wstawił taką:
Będzie pasował wieloklin? Muszę poczytać na forum, co będzie pasowało... Ta z powyższej fotki jest z A4 cabrio B6 2002r.
Na kacu nic mi nie wychodzi... i tak, że jakieś zdjęcia dałem radę pstryknąć, w końcu VT muszę zrobić jak by wyglądała częściowo czarna ramka.
Damin, miło było Was poznać i może do zobaczenia na jakimś zlociku!
Fotele z A4 cabrio. Mam jeszcze do nich ori zagłówki takie same jak w starym cabrio po lifcie. Ale te mi się bardziej podobają. Jeszcze kierownicę bym wstawił taką:
Będzie pasował wieloklin? Muszę poczytać na forum, co będzie pasowało... Ta z powyższej fotki jest z A4 cabrio B6 2002r.