Ciii... :mrgreen:deejay.ftb pisze:wszelki duch! Ty tutaj? <ok>i28 pisze:...
E spoko, tak zaglądam gościnnie.duo pisze:no ja nowego kolegi nie znam, nie miałem przyjemności poznać ani auta nie kojarzę z żadnego forum jakoś ..
nie wszystko naraz, to stary samochód ma prawo mieć wadyBastek pisze:Ogarnąłbyś ten przedni zderzak, bo jakoś tak tam wszystko odstaje
srebrny jeszcze jest - kupujący się póki co nie skontaktował i ja z nim nie mogę jakoś się skontaktować, zastanawiam się czy go w ogóle teraz sprzedawać .. zobaczymyTighe pisze:Jeszcze możesz wrzucić przód lampy i felgi do srebrnego, lepszy by był Chyba, że już go nie ma ?
ale co jak co, po polerce auto trochę odżyło
eee luz, coś napisać musieli. Słowa krytyki zawsze przychodzą najłatwiej ostatnimi dniami słysze same takie rzeczy że to stary trup, że szkoda to w ogóle polerować i inne takie tam .. uśmiecham się tylko pod nosem słysząc takie komentarze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:gibaj pisze:oj tam się czepiacie dopiero co kupił to jeszcze zrobi :mrgreen: na żywo jest naprawdę ok <ok> i to nie daleko ode mnie kupiona :mrgreen:
:mrgreen: uderz w stół a nożyce się odezwą. Osobiście jako pracownik polerownik dua (taki gość od czarnej roboty) znam każdy centymetr tego auta, wystarczająco się napatrzyłem na każdy skrawek aby dojrzeć czy się spolerowało i powiem szczerze tragedii nie ma jak na ten rocznik. taki stan w budzie b4 określa się jako dziad, w b3 jako w miarę egzemplarz, a w b2 to już jest coś mieć taką bazę wyjściową.duo pisze: ...słysze same takie rzeczy że to stary trup, że szkoda to w ogóle polerować i inne takie tam ..
ej, ej to jest ONA nie ON :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ATLAS pisze:Staruszek z dnia na dzień nabiera coraz to lepszego blasku <ok>
Grzegorz7A pisze:no prawie DeLorean wyszedł na tych felgach stylem pasuje chyba.
poler rewelacja, sam ma czerone auto w starszym roczniku wiem jak trudny to kolor - wyszło super. całe auto jest super.
zastanawia mnie tylko oznaczenie "s" nie wiem czy się nie mylę ale kojarzę jeszcze oznaczenie "CS" - było coś takiego?
G