[B4 1Z]Uszczelki nastawnika
[B4 1Z]Uszczelki nastawnika
Ma ktoś może numery tych uszczelek ? Etka pokazuje tylko jedną,czy one są takie same?
Niestety nie mogę na nie czekać z alledrogo bo już kapiąca ropa zdematerializowała mi wąż ten wcale nie tani,pod dekiel numer mam ale nie mam pod nastawnik,a chciałbym zakupić w IC,najlepiej mieć numer co by nietryby nie znalazły mi czegoś innego.
Edit
Jak by ktoś potrzebował
nr uszczelki pod nastawnik: 1 460 206 305
nr uszczelki pod dekielek: 1 461 015 303
Intercars
Edit
Jak by ktoś potrzebował
nr uszczelki pod nastawnik: 1 460 206 305
nr uszczelki pod dekielek: 1 461 015 303
Intercars
UKI_XX,
Witaj UKI_XX, mam problem z nastawnikiem w swojej audi 80, 92 rok więc niestety na BOSCH, Mogę mieć od znajomego nastawnik indukcyjny, przepływkę, kompa i co jeszcze trzeba do przekładki ale narazie (oprócz Muniora) nie mogę znaleźć kogoś kto by się tego podjął. Pisałem z Muniorem, ale pisał że nie ma obecnie warunków (zimno) do tego zabiegu i chciałem się zapytać czy może u Ciebie by się dało:)? Mariusz wielokrotnie polecał Cię na forum jako osobę która może pomóc w tych kwestiach. Zależało by mi na czasie więc chcę się zorientować czy coś z tego będzie. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam,
Przemo,
Witaj UKI_XX, mam problem z nastawnikiem w swojej audi 80, 92 rok więc niestety na BOSCH, Mogę mieć od znajomego nastawnik indukcyjny, przepływkę, kompa i co jeszcze trzeba do przekładki ale narazie (oprócz Muniora) nie mogę znaleźć kogoś kto by się tego podjął. Pisałem z Muniorem, ale pisał że nie ma obecnie warunków (zimno) do tego zabiegu i chciałem się zapytać czy może u Ciebie by się dało:)? Mariusz wielokrotnie polecał Cię na forum jako osobę która może pomóc w tych kwestiach. Zależało by mi na czasie więc chcę się zorientować czy coś z tego będzie. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam,
Przemo,