B5 AEB od Plastucha
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mały UP
Wczoraj po pracy podziałaliśmy troche z kolegą przy tym parchu. Wycielismy troche zbednego fajansu ze zdezia i wpasowaliśmy IC praktycznie finałowao, ale jak znam życie jeszcze coś wyjdzie :mrgreen: Docieliśmy rury i kolanka na jedną strone, drugą zrobimy jakoś po niedzieli Puźniej spawanie i montaż
A tu foto podczas sprawdzania szczelności przez Karola :mrgreen:
Wczoraj po pracy podziałaliśmy troche z kolegą przy tym parchu. Wycielismy troche zbednego fajansu ze zdezia i wpasowaliśmy IC praktycznie finałowao, ale jak znam życie jeszcze coś wyjdzie :mrgreen: Docieliśmy rury i kolanka na jedną strone, drugą zrobimy jakoś po niedzieli Puźniej spawanie i montaż
A tu foto podczas sprawdzania szczelności przez Karola :mrgreen:
Jak cos mozemy sie ustawic w Ska jakos na weekendzie dogadamy miejscowke i podjedziemy, poogladamy, podgadamyplastuch pisze:Podziękował W Ska jestem codziennie więc może sie jeszcze spotkamy :mrgreen:
Dobra cena z dobrą oponą jakos sie przeturlam z tym mikrusem Zobaczymy czy nie będzie zbyt hardcorowo
Tez teraz będe wypatrywał Twojego auta! Pozdrówki!
Na weekendzie bede w Ska na pewno.
Co do felg to brat przy eSce ma ori 17" i mial na nich 225/55 zawias gwint H&R niebieski dosc nisko skrecony i jeszcze tragedii nie bylo w zimie.
Pozdro.
Krycha jak sie obrobie to jutro podlace, a jek nie to trudno wysyłaj. Moskal miał do mnie wysłać ale Pipka z niego
Karol89 nie wiem czy auto będzie złożone w weekend bo w sobote odbiore rury ze spawania i moge się nie obrobic Ale jeszcze zobaczymy co i jak napewno jestem za! :mrgreen:
Natomiast z dzisiejszego raśplowania ulepilismy prawa strone orurowania puki co pokleione taśmą pakową :gwizdanie: ale w czwartek jdą do spawania pozotało zrobić tylko rurke do zaworu zwrotnego kupić jakies dobre opaski zaciskowe i złączki :decayed:
Dodatkowo zdeź został przykleiony do belki na piane montażową : I teraz trzyma sie jak należy :kox:
Karol89 nie wiem czy auto będzie złożone w weekend bo w sobote odbiore rury ze spawania i moge się nie obrobic Ale jeszcze zobaczymy co i jak napewno jestem za! :mrgreen:
Natomiast z dzisiejszego raśplowania ulepilismy prawa strone orurowania puki co pokleione taśmą pakową :gwizdanie: ale w czwartek jdą do spawania pozotało zrobić tylko rurke do zaworu zwrotnego kupić jakies dobre opaski zaciskowe i złączki :decayed:
Dodatkowo zdeź został przykleiony do belki na piane montażową : I teraz trzyma sie jak należy :kox:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: