Zakonczenie sezonu - 30.09-02.10. Grabina
sprawa wyglada tak ze jescze nie wiem jak wyglada :mrgreen:keczy pisze:archi-85, jak w koncu ogarniasz, zostajecie na noc czy jak?.
ja bede napewno w sobote kolo poludnia i bedzie pare znajomych kumpel nawet sirocco wpadnie w super stanie!! od jutra juz zaczynam auto picowac mycie wosk polerka
w piatek bede mial dodatkowe chromy i kolo rozrzadu musze zmienic na chromowane mam nadzieje ze sie uda <ok>
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No ja ze sobą posiadać będę zapewne mistera Napoleona wspieranego przez Coca-Cole a na sobotę piwska
A co do wódki to się zgodzę. A jak pogoda będzie to przecież na kaca najlepsza praca to trzeba będzie auto przetrzeć po trasie, u mnie to jakieś takie 300 km w jedną stronę.
Aha i ja to dojadę tam pewnie jakoś koło 20 jeśli się nie zgubię nigdzie po drodze chyba, że uda się wcześniej dotrzeć.
A co do wódki to się zgodzę. A jak pogoda będzie to przecież na kaca najlepsza praca to trzeba będzie auto przetrzeć po trasie, u mnie to jakieś takie 300 km w jedną stronę.
Aha i ja to dojadę tam pewnie jakoś koło 20 jeśli się nie zgubię nigdzie po drodze chyba, że uda się wcześniej dotrzeć.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Mama mi zawsze mówiła że jak dają to trzeba brać, więc jestem z Toba :mrgreen:Łysy_18 pisze:Ja będę miał wódkę i koniec, trudno najwyżej będę chorował(choć praktycznie po każdym alkoholu się choruje, tym bardziej kolorowym) :mrgreen: Mam nadzieję że ktoś się do mnie dołączy
ostatnio bimberek był tak dobry w toruniu że słowo choroba następnego dnia było mi obce
Dobra, oficjalna lista obecnosci :mrgreen:
1. Słonik
2. Keczy+zona
3. Mabro+zona
4. Deejay.ftb+1
5. Des
6. Sagem
7. Łysy
8 ATLAS+3lub 4 osoby(zaklepany jeden domek/pokoj z soboty na niedziele)
9. Kacper85+1
10. Chudy+3
Jutro dzwonie do wlasciciela z ta lista <ok>
Zaopatrzcie sie w dowodziki osobiste, bo za kazdy domek/pokoj odpowiada jedna osoba i szeryf bedzie sobie spisywal dane na wszelki wielki. Tak poza tym, to milo bedzie jak wspolnie ogarniemy balagan po sobie po kazdej wesolej nocy, wiadomo, ze osrodek znajduje sie w lesie i burdello w postaci kiepow i puszek/butelek niezbyt wyglada Jak juz pisalem wczesniej, grille zostawcie w domu bo sa tam na stanie, legowiska sa ubrane w posciel itd, mile widziane farelki zabrane ze soba dla wygody i ciepla w nocy(bo alko kiedys pusci) :mrgreen: Reszte flo zbieramy po spotkaniu na miejscu i dajemy szeryfowi zeby miec z bani i zaczynamy impreze <hura>
Ja zabieram standardowo bagaznik piw <ok>
1. Słonik
2. Keczy+zona
3. Mabro+zona
4. Deejay.ftb+1
5. Des
6. Sagem
7. Łysy
8 ATLAS+3lub 4 osoby(zaklepany jeden domek/pokoj z soboty na niedziele)
9. Kacper85+1
10. Chudy+3
Jutro dzwonie do wlasciciela z ta lista <ok>
Zaopatrzcie sie w dowodziki osobiste, bo za kazdy domek/pokoj odpowiada jedna osoba i szeryf bedzie sobie spisywal dane na wszelki wielki. Tak poza tym, to milo bedzie jak wspolnie ogarniemy balagan po sobie po kazdej wesolej nocy, wiadomo, ze osrodek znajduje sie w lesie i burdello w postaci kiepow i puszek/butelek niezbyt wyglada Jak juz pisalem wczesniej, grille zostawcie w domu bo sa tam na stanie, legowiska sa ubrane w posciel itd, mile widziane farelki zabrane ze soba dla wygody i ciepla w nocy(bo alko kiedys pusci) :mrgreen: Reszte flo zbieramy po spotkaniu na miejscu i dajemy szeryfowi zeby miec z bani i zaczynamy impreze <hura>
Ja zabieram standardowo bagaznik piw <ok>