Witam planuję na lato 2012 założyć climatrinic ale tak żeby działało więc co muszę mieć.
Proszę o opis części może ktoś ma na sprzedaż wszystko co potrzebne.
Czy jest różnica miedzy Dieslem a Benzyną??
Ile tak to by kosztowało.
climatronic 1.9TDI potrzebne części.
No to w miarę moich kosztów jak za 1300by działało to bym był happy a w desce to co może być.
Mam manualną jak na razie oryginalną i deskę bez liftu:)
[ Dodano: 2011-09-25, 20:41 ]
a to rzeźbienie to masz na mysli wycinanie itp. to moze pierw kupię deskę po liftową bo mam boczki liftingowe ale deski nie mam to kupił bym wszystko z poduszkami dwoma zeby działało
Mam manualną jak na razie oryginalną i deskę bez liftu:)
[ Dodano: 2011-09-25, 20:41 ]
a to rzeźbienie to masz na mysli wycinanie itp. to moze pierw kupię deskę po liftową bo mam boczki liftingowe ale deski nie mam to kupił bym wszystko z poduszkami dwoma zeby działało
Wg mnie trochę nieopłacalna sprawa.. Swego czasu sam interesowałem się założeniem takiego bajeru do 1Z i zrezygnowałem. Sam zakup przy dobrych lotach to ponad 1000 + założenie drugie tyle (chyba, że jesteś cwaniak i potrafisz to zmontować samemu). Jeżeli jesteś desperat to szukaj, kupuj i montuj, ale jeżeli nie planujesz na dłużej zostawiać niuni u siebie to daruj sobie. Tyle w temacie :->
jak dobrze poszukasz to graty 800 zł zakładałem u siebie i u kolegi DYDO85 przerabiałem z manuala na klimatronik czas przeróbki 1 dzień a od podstaw 2 dni nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale piszesz że masz manual to klimatronik dołożyć to jest bułka z masłem koszt około 400zł graty plus robota zobacz u DYDA85 w opisie jego auta sa zdjęcia z przeróbki manuala na klimatronik