Audi B2 80 quattro - 2-door sedan VR632 turbo + skrzynia 0B4
zeby nie było ze nic sie nie dzieje
umyłem troche z syfu compomotivy, do upalania chyba nie trzeba bedzie ich malowac
bywszy we wrocku odebrałem w koncu szyby z poliweglanu (juz foty wrzucałem) z wlotami NACA ale tez panel do zegarów - mam juz kupione cisnienie oleju do kompletu DEFI tylko jeszcze w USA lezy
na razie jeszcze szybka oklejona folią
trzeba było zrobić mocowania i wyfrezować troche - kolega qpeciarz ładnie to zrobił !
silnik juz sam wisi na swoich łapach od jakiegoś czasu - przymiarka FMICa
powstanie tez kolektor ssacy dwukomorowy coś na wzór tego
w tym celu dorobione zostały trabki z rurki 48mm - pole wlotu w głowicy 16 cm2
podziękowania do Guziora z BRmotoRS za wykonanie !
do tego jeszcze mam wycięte flansze pod kolektor wydechowy i przepustnice 80mm
kupiłem tez wlew paliwa z R8 bo okaząło sie że seryjny nie zadziała z custom zbiornikiem - nie wiem co z tym jeszcze zrobie ale taki gadget kupiłem pod wpływem chwili
troche jakiś perdołek dokupiłem ... za 3 tygodnie moze bedzie cos mozna wiecej pokazac
ogóleni auto jest bez podłogi, robią się nowe mocniejsze podłużnice przez całą długość auta i mocowanie tej ogromnej skrzyni, potem magiel i bedzie z górki
umyłem troche z syfu compomotivy, do upalania chyba nie trzeba bedzie ich malowac
bywszy we wrocku odebrałem w koncu szyby z poliweglanu (juz foty wrzucałem) z wlotami NACA ale tez panel do zegarów - mam juz kupione cisnienie oleju do kompletu DEFI tylko jeszcze w USA lezy
na razie jeszcze szybka oklejona folią
trzeba było zrobić mocowania i wyfrezować troche - kolega qpeciarz ładnie to zrobił !
silnik juz sam wisi na swoich łapach od jakiegoś czasu - przymiarka FMICa
powstanie tez kolektor ssacy dwukomorowy coś na wzór tego
w tym celu dorobione zostały trabki z rurki 48mm - pole wlotu w głowicy 16 cm2
podziękowania do Guziora z BRmotoRS za wykonanie !
do tego jeszcze mam wycięte flansze pod kolektor wydechowy i przepustnice 80mm
kupiłem tez wlew paliwa z R8 bo okaząło sie że seryjny nie zadziała z custom zbiornikiem - nie wiem co z tym jeszcze zrobie ale taki gadget kupiłem pod wpływem chwili
troche jakiś perdołek dokupiłem ... za 3 tygodnie moze bedzie cos mozna wiecej pokazac
ogóleni auto jest bez podłogi, robią się nowe mocniejsze podłużnice przez całą długość auta i mocowanie tej ogromnej skrzyni, potem magiel i bedzie z górki
pare gratów z hameryki
Defi cisnienie oleju + czujnik temepratury (jeszcze nie wiem czy bedzie to olej czy woda - wyświetlanie na display)
tym samym jest juz komplet customowych zegarów
mam zatem nadmiarowo kupiony zegar Greddy do cisnienia oleju - jak ktoś zainteresowany rozstane sie z nim za 350 PLN
jakas taka jeszcze dodatkowa podstawka przy czujniku - nie wiem po co to jest ?
no i pedaliera tiltona, nowa seria z aluminium
mozna sobie przesuwac gora - dół nakładki zmieniając przełożenie pedału oraz na boki - zmiana rozstawu - bardzo fajne pedałki
Defi cisnienie oleju + czujnik temepratury (jeszcze nie wiem czy bedzie to olej czy woda - wyświetlanie na display)
tym samym jest juz komplet customowych zegarów
mam zatem nadmiarowo kupiony zegar Greddy do cisnienia oleju - jak ktoś zainteresowany rozstane sie z nim za 350 PLN
jakas taka jeszcze dodatkowa podstawka przy czujniku - nie wiem po co to jest ?
no i pedaliera tiltona, nowa seria z aluminium
mozna sobie przesuwac gora - dół nakładki zmieniając przełożenie pedału oraz na boki - zmiana rozstawu - bardzo fajne pedałki
410 USD nas ebayu sa dostepne w USAFranoF1 pisze:cowboy, Możesz zdradzić ile za pedały tiltona? Byłbym bardzo wdzięczny.
pamietaj tylko że musisz znacznie cofnąc fotel żeby zadziałały - mozesz tez kupić wiszące
do montowanych w podłodze jest nowa seria pomp - takich krótkich żeby nie zawadzały o podłoge, która unosi się i zwęza
E tam toto lotek wystarczy kredyt :mrgreen:archi-85 pisze:szok!!! totalny szok czuje ze trafi na zaawansowane tematy !!!!
ile juz kasy poszlo??20-30??a gdzie koniec
podziwiam ciebie i zone ze ci pozwala
jak wygram w lotka to tez sobie takie cos wystrugam
szacunek kolego!!!!
20-30 tysi hehehhe fajnie by było tyle to ja prawdopodobnie już wydałem :roll: